Lahti Energia ja Salpis yhteistyökumppaneiksi

16.1.2024

Lahti Energia ja Salpis ovat 12.1.2024 sopineet yhteistyökumppanuudesta vuodelle 2024. 

”Arvostamme sitä, että olemme kiinnostava yhteistyökumppani. Haluamme tukea erityisesti toimintaa, joka kohdistuu suoraan lasten ja nuorten harrastamiseen ja liikuntaan. Haluamme tukea myös vähävaraisten lasten harrastusmahdollisuuksia”, kertoo Lahti Energian viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Mari Suokari."

Lue uutinen Lahti Energian verkkosivuilta

"Uutinen otettiin meillä Salpiksessa vastaan riemulla ja kiitollisuudella. Yhteistyökumppanuuden myötä Salpiksen saama tuki on niin merkittävä, että pystymme panostamaan tulevaan kesään täysin uudella tavalla sekä tarjoamaan kesätyöpaikkoja nuorille", kertoo Salpiksen seurakoordinaattori Erika Sahlman.  "Erityisen mielenkiintoista on myös se, että pääsemme mukaan järjestämään Suurta Liikuntaseikkailua yhdessä muiden kumppaneiksi valittujen seurojen kanssa ja sitä myöden verkostoitumaan sekä miettimään mahdollisia uusia yhteistyöprojekteja", jatkaa Erika. 

Sopimuksen myötä Salpis sitoutuu noudattamaan Lahti Energian yhteistyökumppanuuden periaatteita ja kehottaa seuran toimihenkilöitä, pelaajia, harrastajia ja vanhempia perehtymään periaatteisiin.