Sinustako valmentaja naisten edustusjoukkueelle?

19.7.2023

Tule mukaan jakamaan tätä tunnetta! 

Salpiksen naisten edustusjoukkue "Kätyrit" etsii uutta valmentajaa. 

Joukkue on tavoitteellinen, mutta hyvässä porukassa tekeminen on myös rentoa.  

Naiset harjoittelevat 2-4 kertaa viikossa pääasiassa Hollolan Salpahallilla.  

Joukkue on pelannut viime vuodet naisten kakkosarjaa. Pelimatkat suuntautuvat runkosarjassa Etelä-Suomen alueelle. Pelejä on jatkettu kevään kuluessa ylempään sarjaan ja sieltä myös pudotuspeleihin, jolloin pääsee matkustamaan tämän mahtavan jengin kanssa pidemmällekin. 


Salpiksessa kasvaa nuoria pelaajia joka ikäluokassa (F-A). Tämä takaa sen, että naisten joukkueelle on tulevaisuutta monta vuotta eteenpäin. Tulisitko sinä valmentamaan meitä ja vaikuttamaan omalta osaltasi junioreidemme haaveisiin pelata jonakin päivänä edustusjoukkueessa?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua veloituksetta lentopalloliiton järjestämissä koulutuksissa, perehdytyksen ja pienen korvauksen työstäsi.

Toivomme, että sinulla on kokemusta valmentamisesta ja lajitaustaa lentopallossa. Odotamme sinulta laadukasta ja kehittävää valmennusta, eteenpäin tähtäävää otetta ja reilua johtamista.  


Jos tunnet kipinän joukkueurheilua kohtaan ja ehkä jopa roihua lähteä viemään upeita pelaajiamme kohti uutta kautta, niin ota yhteyttä valmennuspäällikköömme Anna Vaheen anna.vahe@gmail.com

Lisätietoja joukkueesta saat erittäin kokeneelta peruskallioltamme, joukkueenjohtaja Kari Kotilaiselta kj.kotilainen@gmail.com

Tutustu seuraamme https://www.salpis.fi/