Salpiksen kauden 16-17 päättäjäisissä palkittuja

10.9.2017

Palkittuja junnuja

Salpiksen lentopallokauden päättäjäisiä vietettiin kauniissa syyssäässä Siikaniemen leirikeskuksessa ti 5.9. 2017. Noin 70 salpislaista nautti kauniista säästä, pihapelistä ja grillimakkarasta sekä pullakahvista. Illan kruunasi kauden 2016-2017 palkintojenjako.

 

Salpiksen lentopallokauden päättäjäisiä vietettiin kauniissa syyssäässä Siikaniemen leirikeskuksessa ti 5.9. 2017.  Noin 70 salpislaista nautti kauniista säästä, pihapelistä ja grillimakkarasta sekä pullakahvista. Illan kruunasi kauden 2016-2017 palkintojenjako. 

 

Vuoden juniorivalmentajaksi Kimmo Ja Annika Mäkinen

 

Salpiksen vuoden juniorivalmentajana palkittiin kaksikko Kimmo ja Annika Mäkinen.

Kauden 2016-2017 valmentajan valitsi ­­­­­­­­­­­­­Veli-Pekka Jormakka, hän sai itse vastaavan huomionosoituksen vuonna 2016. Varmasti jokainen seuratyöntekijä ansaitsee kiitoksen, mutta vuoden valmentajapalkinto annetaan vain yhdelle. Kimmo ja Annika valmensivat yhdessä nuorta C-tyttöryhmää. He ovat omistautuneita lajille tehneet ahkerasti töitä lentopallon eteen. Kimmolle ja Annikalle onnea ja menestystä tulevissa myös tulevina vuosina.   

 

Salpiksen seura-aktiiveja kaudella 2016-2017 ovat Satu Kotinurmi ja Erkki Porri. He ovat tukeneet ryhmänsä toimintaa eri tavoin ja avustaneet aktiivisesti myös harjoituksissa. Työnsä he tekevät vapaaehtoisina talkoolaisina ja siten tukevat Salpiksen toimintaa.

 

Kauden 2016-2017 juniorit

 

Lisäksi Siikaniemessä palkittin jokaisesta juniorijoukkueesta kauden juniori. Palkitut juniorit ovat osoittaneet kauden aikana mm. positiivisuutta ja tunnollisuutta sekä hyvää joukkuehenkeä.

Yhtenä palkitsemisperiaatteena on, että palkinnonsaajat (valmentaja, seura-aktiivit ja juniorit) vaihtuisivat vuosittain. Palkitut ikäluokittain ja joukkueittain ovat seuraavat :

 

Kaikki F-juniorit palkittiin pokaaleilla

 

E-tytöt ; Liia Jurva

E-tytöt ; Helmi Lehtiniemi

E-pojat: Eliel Mäki- Opas

D-pojat : Eelis Vinnamo

D-tytöt : Laura Niskanen

D-tytöt : Neea Lehtinen

D-tytöt  : Liina Penttinen

C-tytöt ; Veera Laurila

B-tytöt ; Moona Hartman

A-pojat; Topias Kallio

A-tytöt/Naiset; Laura Hämäläinen

 

Kiitokset kaikille erinomaisesti sujuneesta kaudesta.

Kauden valmentaja Kiimmo takana toinen vasemmalla ja Annika edessä pinkissä asussa
Herkulliset makkarat paistoi Erkki
Kohta saadaan jäätelöä