Ilmoittautuminen

Tervetuloa uudet ja vanhat harrastajat

Salpiksessa voit harrastaa, kilpailla ja toimia monipuolisesti lentopallon, biitsin, valmentamisen, ohjaamisen, tuomaroinnin ja muun seuratoiminnan parissa.  Salpis ry käyttää Suomisport ohjelmistoa jäsen- ja seurapalvelujen hallintaan.

Miten ilmoittaudun joukkueeseen/ryhmään?


Pelaajana ja treenaajana pääset mukaan toimintaan tulemalla suoraan treeneihin. Treeniajankohdat
löytyvät joukkuekohtaisita sivuilta. Uudet harrastajat voivat käydä tutustumassa muutaman kerran sitoumuksetta, mutta jos haluatjatkaa osallistumista, tulee sinun:


1. ensin liittyä seuran jäseneksi 
2. ja sitten ilmoittautua joukkue-/kerhotoimintaan


Miten tämä tapahtuu? 

Jos harrastaja on alaikäinen, ilmoittautumisen tekee huoltaja jokaisen harrastajan kohdalta erikseen. Huoltaja luo ensin profiilin itselleen ja sen jälkeen jokaiselle harrastajalle omansa.


1. Klikkaa ensin jäsenlinkkiä (joko juniorijäsen tai aikuisjäsen) ja seuraa ohjetta. Tämä
ilmoittautuminen tehdään vain kerran ja sen jälkeen olet Salpiksen jäsen niin pitkään, kunnes
ilmoitat jäsenrekisterin ylläpitäjälle että et jatka enää jäsenenä (mari_niskanen @ hotmail.com)


2. Klikkaa sen jälkeen ryhmän ilmoittautumislinkkiä, eli sillä sivulla olevaa linkkiä, jonka
harrastustoimintaan olet lähdössä mukaan

Jos treenaat ja pelaat esim. B-tytöissä ja käyt lisäksi vaikka höntsävuoroilla, niin sinun pitää ilmoittua erikseen myös höntsäryhmään.


Harrastajan kannattaa tämän jälkeen ladata itselleen Suomisport-sovellus koska joukkueiden/ryhmien tapahtumat ovat siellä helposti näkyvillä. Sovelluksen kautta myös kuitataan oletko tulossa mukaan päivän treenin vai et.
Mikäli Suomisportin käyttöönotossa tai ilmoittautumisessa on ongelmia, niin ota ensin yhteyttä
joukkueesi joukkueenjohtajaan.

HUOM! TÄYTÄ Suomisport HARRASTAJAN tietoihin joko harrastajan tai oma sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kun harrastaja kirjautuu sovellukseen ensikerran niin hän ei pääse sisään sovellukseen jos tiedot ovat tyhjänä!Ilmoittautumislinkit ohjaavat ensin joko kirjautumiseen tai Suomisport-tilin luomiseen, jos tiliä ei vielä ole. 

Lisää ohjeita Suomisport-palvelun käyttöön:

Jos olet kiinnostunut valmentamisesta, ohjaamisesta, johtokuntatyöskentelystä tai muusta seuratoiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä.  Otamme mielellämme sinut mukaan toimintaan!

Mitä harrastus Salpiksessa maksaa?

Salpis ry jäsenmaksu on kausivuosittainen (elo-heinäkuu) ja eräpäivä on 31.10 .  Jäsenmaksun suuruuden ja edut päättää seuran jäsenistö vuosikokouksessa. Jäseneksi ilmoittaudutaan vain kerran ja jäsenenä pysytään vuosittaisen jäsenmaksun maksettua tai kunnes halutaan poistua jäsenrekisteristä ja -eduista. Salpis ry:n  jäseneksi ilmoittautuminen ja jäsenmaksujen maksaminen tapahtuu Suomisport-palvelussa.

  • Jäsenmaksu kausi 2023-2024: lapset 20€ , aikuiset 20€
  • Junioreiden sekä aikuisten kilpailuryhmien toimintaan osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä!
  • Jäsenmaksun maksettuasi saat seuran virallisen pelipaidan omalla numerolla ja nimipainatuksella veloituksetta.
  • Kun osallistut alueen (ESLA) tai lentopalloliiton tapahtumiin seura maksaa osan henkilökohtaisesta osallistumismaksuista. Seuran johtokunta päättää vuosittain määrät ja tapahtumat. 
  • Jäsenenä pääset vaikuttamaan toimintaan

Klikkaamalla alla olevaa kutsulinkkiä pyydät liittymistä seuraan. Kun seura on hyväksynyt pyynnön, maksettava jäsenmaksu löytyy oman Suomisport-tilisi Maksut-välilehdeltä. 

Mikäli et harrasta enää tai halua muuten olla enää Salpis ry:n jäsen, niin laita siitä viestiä jäsenrekisterihoitajalle: mari_niskanen @ hotmail.com


Kausimaksut⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ ovat ikäluokka- ja toimintakohtaisia ja niistä päättää seuran johtokunta vuosittain.  Salpis ry:n  valmennusryhmien toimintaan ilmoittautuminen ja kausimaksujen maksaminen tapahtuu Suomisport-palvelussa.

  • Kausi: 2023-24 kausimaksujen määrät löytyvät joukkueiden ja kerhojen sivuilta.
  • Kausimaksu sisältää seuran järjestämät harjoitukset välineineen ja salivuoroineen. Lisäksi muita seuran oheistoimintoja (kesätreenit, seuran omat tehotreenit, päättäjäiset jne)
  • Kausimaksun eräpäivät syyskaudelta 31.10 ja kevätkaudelta 31.1.
  • Turnausten järjestelyt,  matkakustannukset, ruokailut jne eivät kuulu kausimaksuun. 

Pelipassi + vakuutus tarvitaan niille harrastajille, jotka osallistuvat Lentopalloliiton alaiseen kilpailutoimintaan. Näistä maksuista päättää Lentopalloliitto.

Salpis ry:n seurakäsikirja kertoo toimintaperiaatteistamme ja -tavoistamme.