Ilmoittautuminen

Tervetuloa uudet ja vanhat harrastajat!

Ilmoittautuminen kauden 2020-2021 ryhmiin avataan heinäkuun lopussa. 


Ilmoittautuminen kauden 2019-2020 ryhmiin on päättynyt.  
Ilmoittaudu ikäluokkasi ryhmään harrastajan nimellä ja tiedoilla. Alle 18-vuotiaiden ryhmiin tarvitaan lisäksi huoltajan yhteystiedot joukkueen tiedotteita varten. (esim. harjoitusajat, harjoitusajan muutokset, turnaustiedot jne) .

Ilmoittautumalla joukkueeseen ja maksamalla kausimaksun tulet seuran jäseneksi ja olet oikeutettu samaan virallisen pelipaidan ilmaiseksi. Lue lisää joukkueista ja kausimaksuista JOUKKUEET-osiosta ja ilmoittaudu mukaan. 

Otamme kaikkiin ryhmiin uusia harrastajia! Uudet harrastajat voivat kokeilla lajia sitoomuksetta 1 kuukauden. Tule rohkeasti mukaan hyvään seuraan!

Kausimaksut on kerrottu jokaisen joukkueen sivuilla. Kausimaksu sisältää 10 € jäsenmaksun. D-A-nuorten sisaralennus on 20 €, joka vähennetään nuoremmasta (D-A-jun) sisaruksesta/ista ja ensimmäisestä maksuerästä. Kaikki juniorit ja pelaajat myös laina- ja kaksoisedustuspelaajat maksavat kausimaksun. Molemmat vanhemmat liittyvät Salpis ry:n jäseniksi ilman lisäkustannuksia, kun vanhemmat maksavat lapsensa kausimaksun (40 - 250 €). Jos vanhemmat eivät halua liittyä jäseniksi, niin ilmoittakaa asiasta joukkueenjohtajalle. Kausimaksu kattaa salivuokrat, valmentajien matkakorvaukset, pallot ja tarvikkeet. Kukin ikäluokka ja joukkue kerää varat muihin hankintoihin (harjoituspaidat, veryttelyasut yms ) ja turnausmatkoihin. 

Salpis ry:n seurakäsikirja kertoo toimintaperiaatteistamme ja -tavoistamme.