Ilmoittautuminen

Tervetuloa uudet ja vanhat harrastajat


Ilmoittaudu ikäluokkasi ryhmään harrastajan nimellä ja tiedoilla. Alle 18-vuotiaiden ryhmiin tarvitaan lisäksi huoltajan yhteystiedot joukkueen tiedotteita varten (esim. harjoitusajat, harjoitusajan muutokset, turnaustiedot jne) .

Ilmoittautumalla joukkueeseen ja maksamalla kausi-ja jäsenmaksun tulet seuran jäseneksi ja olet oikeutettu samaan virallisen pelipaidan. Lue lisää joukkueista ja kausimaksuista JOUKKUEET-osiosta ja ilmoittaudu mukaan. 

Otamme kaikkiin ryhmiin uusia harrastajia! Uudet harrastajat voivat kokeilla lajia sitoomuksetta 1 kuukauden. Tule rohkeasti mukaan TÄHTI seuraan!

HUOM! Jokaisen harrastajan (uuden ja vanhan) tulee ilmoittautua ryhmään SuomiSport-sovelluksen kautta.  Ohjeet löytyvät joukkueen sivulta. Älä liity ryhmään muun kuin oman joukkueen linkin kautta. 

Kausimaksut on kerrottu jokaisen joukkueen sivuilla. Kausimaksun lisäksi liikkuja liittyy seuran jäseneksi maksamalla 10€ jäsenmaksun.  D-A-nuorten sisaralennus on 20 €, joka vähennetään nuoremmasta (D-A-jun) sisaruksesta/ista ja ensimmäisestä maksuerästä. Kaikki juniorit ja pelaajat myös laina- ja kaksoisedustuspelaajat maksavat kausimaksun. Molemmat vanhemmat liittyvät Salpis ry:n jäseniksi ilman lisäkustannuksia, kun vanhemmat maksavat lapsensa kausimaksun (40 - 250 €). Jos vanhemmat eivät halua liittyä jäseniksi, niin ilmoittakaa asiasta joukkueenjohtajalle. Kausimaksu kattaa mahdolliset salivuokrat, valmentajien matkakorvaukset, pallot ja tarvikkeet. Kukin ikäluokka ja joukkue kerää varat muihin hankintoihin (harjoituspaidat, veryttelyasut yms ) ja turnausmatkoihin. 

Salpis ry:n seurakäsikirja kertoo toimintaperiaatteistamme ja -tavoistamme.