Salpiksen naiset kiittää ja kuittaa

4.4.2022

 Lainaus @salpiksennaiset


Se oli sitten siinä.   Eilinen tiukka kamppailu ja 2-3 tappio lähetti meidät kesälomille  Pelissä nähtiin hienoja suorituksia puolin ja toisin, eikä periksi annettu helpolla. Viimeisen pelin kätyriksi valittiin Marika. Kätyrin mietteet: "Kiitti ja kuitti. Erityiskiitos yleisölle. Teidän edessä oli mielettömän hieno pelata".

Kausi oli kokonaisuudessaan vähintäänkin erikoinen ja rikkonainen. Peileihin lähdettiin välillä mitä kummallisimmilla kokoonpanoilla ja kaikkien tuli olla valmiita pelaamaan mitä tahansa paikkaa. Onneksi tällä porukalla se ei osoittautunut haasteeksi vaan päinvastoin, silloin taisteltiin entistä kovemmin. Kun on joukkue täynnä näin uskomattoman hienoja yksilöitä, on etuoikeus saada kuulua siihen. 

Tällä kertaa rahkeet riittivät 18 parhaan joukkueen sakkiin naisten kakkossarjassa. Ja sehän ei ole huono saavutus ollenkaan. Nyt otetaan pikku huilit ja suunnataan katseet kohti kesää ja biitsikenttiä. 

Aivan mielettömän ISO KIITOS kaikille #kätyreidenmatkassa mukana kulkeneille, talkoolaisille, yleisölle, taustajoukoille ja sponsoreille.  Ilman teitä, tämäkään kausi ei olisi ollut näin hieno. KIITOS 

Nyt käryrilauma siirtyy katsomon puolelle kannustamaan @tekijamiehet pitkälle! 


Salpiksen viesti Kätyreille:  Kiitos naiset tästä kaudesta ja osallistumisesta, jakamisesta, tekemisestä. Toimitte tälläkin kaudella esimerkkinä monelle nuorelle harrastajalle. Ensi kaudella enemmän, tätä lisää!