Salpis on Tulevaisuuden urheiluseura 2024

20.6.2024

Salpis on valittu Suomen Olympiakomitean Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2024

Suomen Olympiakomitea on valinnut Salpiksen Tulevaisuuden urheiluseuraksi ja palkitsee meidät Tilitoimisto Rantalaisen myöntämällä 2500 euron stipendillä.
"Salpis on Olympiakomitean auditoima Tähtiseura, joka on kehittänyt etenkin taloushallintoaan, mutta myös valmennusta, vastuullisuutta ja saavutettavuutta. Seura tekee myös yhteistyötä muiden seurojen kanssa ja on monessa suhteessa aikaansa seuraava ja kehityshakuinen, perustelee liiketoimintajohtaja Mikko Selin Olympiakomiteasta."

Seuran puheenjohtaja Mika Laurila kiittää:
"Palkinto on meille merkittävä tuki ja tunnustus tehdystä työstä. Yksi meidän suurimmista haasteistamme on ollut taloushallinnon yksinkertaistaminen. Nyt olemme saaneet rahapuolen asiat nykyaikaistettua ja voimme keskittyä toisen haasteen ratkomiseen."

Salpis kiittää johtokuntaa seuran kehitystyöstä ja erityisesti rahastonhoitaja Minna Hakosta sekä aiemmin valmennuspäällikkönä toiminutta Anna Vahea. Annan vastuullisuusohjelma ja Minnan tuoma taloushallinnon uudistus ovat saavuttamamme palkinnon perusta. Tulevaisuus näyttää hyvältä.

Lue koko juttu Suomen Olympiakomitean sivuilta.

https://www.olympiakomitea.fi/ajankohtaista/uutiset/lentopalloseura-salpis-valittiin-tulevaisuuden-urheiluseuraksi-2024/

 

Kuva: Tomi Saarivirta