Hollolan kunta tukee harrastuskuluissa

16.1.2020

Jokaisella lapsella on oikeus harrastuksiin riippumatta perheen elämäntilanteesta. Hollolan vapaa-aikapalvelut sai hakemaansa Vähävaraisten perheiden 7-15 v lasten ja nuorten harrastustuen hankkeeseen rahaa 8 000 euroa.  Salpis on mukana hankkeessa yhdesssä Hollolan Voimistelun, LASB:n ja ampumaseuran kanssa.  Tuki myönnetään lapsille, jotka asuvat Hollolassa . Lahden asukkaille on oma tukihanke.

Harrastustuen myötämisen perusteina voi olla esimerkiksi perheen monilapsisuus, työttömyys, yksinhuoltajuus, sairaudet tai akuutit kriisit tai muista toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Jos koet perheesi tarvitsevan tukea lapsen harrastuksen aloittamiseen tai jatkumiseen, täytä oheinen tai vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se sähköpostilla tai postitse Salpis ry:lle. Jos haet tukea useammalle kuin yhdelle perheen lapsista, täytä jokaisesta lapsesta oma hakemus. Hanke on voimassa 31.12.2020 saakka, mutta kuitenkin hankerahoituksen verran.

Salpis ry
Työtjärventie 15 as 1
15880 Hollola

salpis@salpis.fi