Salpis vahvistaa valmennusosaamista

20.9.2021

Anna Vahe on aloittanut syyskuun alussa valmennuspäällikkönä.  Aluksi Anna kiertää treeneissä tutustuakseen valmentajiin ja pelaajiin. Annan mukaantulo vahvistaa Salpiksen valmennusosaamista ja tukee valmentajien kehittymistä. Toivotetaan Anna tervetulleeksi Salpikseen !

Tervehdys kaikille!

Olen Anna Vahe ja aloitin syyskuun alussa Salpis Ry:n uutena valmennuspäällikkönä. Omalta lentopallotaustaltani olen pelaaja. SM-liiga pelejä 117, A-maaotteluita 46 ja ammattilaisvuosia vierähti neljä Sveitsissä. Peliuran jälkeen valmensin Fortum Tutorina Lentopalloliitolle, Stanfordin yliopiston lentopalloleireillä yhden kesän sekä olen toiminut valmentajana yksityisellä puolella.

Rakkaus urheiluun ja lasten- ja nuorten harrastamisen tärkeys veti minut takaisin ”piireihin” ja Salpiksessa tarjoutui mahdollisuus tähän työhön.

Turvallinen toimintaympäristö, laadukas ja läpinäkyvä valmennustyö lasten- ja nuorten harrastamisessa ovat minulle tärkeitä arvoja. Näitä asioita haluan myös kehittää Salpis Ry:ssä. Toivonkin, että niin valmentajat kuin vanhemmat, ovat yhteydessä matalalla kynnyksellä. Tehdään yhdessä töitä lasten- ja nuorten hyväksi! 

Anna