Tekijämiehillä homma rokkaa

1.11.2020

Salpis-KeiKa 3-1 (25-22, 23-25, 25-12, 25-23)

Päivän pelistä odotimme tulevan haastavampi verrattuna aikaisempiin peleihimme. Vastustajalla oli puhdas voittorivi alla, mutta niin periaatteessa myös meilläkin. Valmennustiimi luotsasi kuitenkin joukkueen varmoin mielin peliin ja joukkueen sisäinen olemus oli vahva.

Ensimmäinen erä sujui tasaisissa merkeissä, mutta loppua kohdin saimme kurottua kaulaa ja veimme erän omiin nimiimme. Vastustaja sortui enemmän virheisiin, mikä helpotti ensimmäisen erän urakkaa.

Toinen erä alkoi sujumaan myös ihan hyvällä rytmillä. Puolivälin jälkeen tapahtui kuitenkin jotakin ihmeellistä. Menetimme hyvän pistekaulan ja vastustaja teki syötöllään ja hyökkäyksillään kovaa jälkeä. Omat hyökkäykset eivät meinanneet upota millään. Meidän mennessä kipsiin, käänsi vastustaja tilanteen edukseen ja vei toisen erän.

Kolmas erä olikin sitten täysin meidän hallintaa. Syöttö- ja hyökkäyspeli toimivat erittäin hyvin. Palloja kaivettiin myös pikkaisen paremmalla prosentilla peliin kuin aiemmissa erissä. Vahva alku muodosti heti hyvän pistekaulan ja oli vastustajan vuoro olla kipsissä. Kolmas erä selvästi meille!

Neljänteen erään lähdettiin varmalla mielellä. Pisteitä alkoi tulemaan molemmille joukkueille tasatahtiin. Saimme kuitenkin muodostettua pientä kaulaa vastustajaan kunnes loppupuolella homma meinasi mennä tiukaksi. Onneksi hermot kestivät ja veimme viimeisen erän nimiimme.

Pelin tehotekijämiehinä toimi tuttuun tyyliin Seppälän veljekset sekä Pyry Rantalainen. Passarimme Ville-Markus Sumanen heitti myös ovelaa pikkunättiä peippiä vastapuolelle, mikä varmasti pisti vastustajan olemaan koko aika varpaillaan.

Salpis-KeiKa peli klaarattiin siis hienosti 3-1 kotiin! Tekijämiehillä homma rokkaa