Salpiksen naiset kesyttivät Naarasleijonat

25.10.2020

Lentopallon naisten kakkossarjan pelissä sunnuntaina Salpis sai vastaansa NaLe2:n Helsingistä.

Kotijoukkueen peli lähti tahmeasti liikkeelle, mutta parani toisesta erästä alkaen. Salpis vei pelin lopulta selvin numeroin 3-1 (26-28, 25-12, 25-12, 25-19).

Ensimmäistä erää tahkottiin vuorovedoin lisäpisteille saakka ja vieraat olivat hieman parempia vieden erän nimiinsä. Toisesta erästä alkaen peli oli Salpiksen hallintaa. Keskipelaaja Henna Ojajärven syötöt ja tehokas hyökkäyspeli murensivat vastustajan toisessa erässä. Kolmas erä oli edellisen toisinto Salpiksen pitäessä vastustajan ahtaalla hyvällä syöttöpelillä ja tiiviillä torjunnalla. Neljännessäkin erässä kotijoukkue piti ohjat käsissään yleispelaaja Satu Seppälän onnistuessa hyökkäyksissään. Näin Salpis jatkaa pelejään lohkon kärkisijoilla.