Voitot Salpiksen naisille ja miehille

18.10.2020

Tekijämiesten kauden toisen pelin niputus

Tiedossa oli, että päivän kokoonpano tulee olemaan edellistä viikkoa kapeampi. Pallokosketuksiakin oli osalla hivenen vähänlaisesti viime viikonlopun jälkeen, mutta pääasia, että saatiin tarvittava nippu pitämään rennosti hauskaa kentälle ja kentän laidalle.

Itse peli sujui hyvin pitkälle viime pelin käsikirjoituksen mukaisesti. Kaksi ensimmäistä erää mentiin kotijoukkueen komennossa, vaikkakin pientä tason heilahtelua oli havaittavissa erien sisällä. Pääasia, että erien loput hoidettiin tyylikkäästi.

Kolmannessa erässä päästettiin kaveri kuskin paikalle viime viikonlopun tavoin. Erän loppu oli kuitenkin jälleen hyvää tekemistä ja tällä tavoin varmistettiin ottelu pakettiin suoraan 3-0

Hyviä hetkiä ja suorituksia löytyi kaikilta, mutta vielä kaivataan tasaisuutta tekemiseen Hyvistä suorituksista voisi esiin nostaa Matiaksen hyvän pelin 3 erässä ja Pyryn kovan syöttövuoron kolmannen erän lopulla

Kiitokset yleisölle kannustuksesta! Ensi viikolla päästäänkin kauden ensimmäiseen vieraspeliin.

Naiset vaikeuksien kautta voittoon

Salpis vieraili sunnuntaina 18.10. lentopallon naisten 2-sarjassa Kouvolassa. Vastassa oli lohko 5 kärkijoukkue KoLe-57.

Viiden erän trillerissä sattui ja tapahtui kaikenlaista. Salpis otti pelin komentoon heti alussa ja karkasi turvallisen tuntuiseen 17-7 johtoon. Kotijoukkue kuitenkin paransi otettaan ja kiri eron lähes kiinni, mutta erä Salpikselle numeroin 25-23.

Toinen erä alkoi tasaisemmissa merkeissä, mutta erän puolessa välissä Salpiksen ote kirposi ja KoLe-57 meni menojaan vieden erän lukemin 25-15.

Kolmaskin erä oli Salpiksen puolella edelleen sekavaa ja lisäksi lievä loukkaantuminen aiheutti valmennukselle hieman haasteita pelaajavaihtojen suhteen. KoLe-57 vei erän lopulta 25-20.

Neljänteen erään lähtikin sitten herätyksen kokenut Salpis. Erä mentiin täysin Salpiksen ehdoilla libero Marika Kotilaisen puolustettua kovia hyökkäyksiä ja vastaanottamalla syöttöjä passarin pelattavaksi. Passari Anna Ainola jakeli monipuolisesti palloa hyökkääjille, jotka kiittivät lyöden palloa lattiaan. Erä tuli Salpikselle komein lukemin 25-13.

Viides erä oli tiukkaa vääntöä molemmin puolin, mutta Salpis oli sitkeämpi ja otti erän lukemin 15-12. Kahden ja puolen tunnin väännön lukemat Salpikselle 3-2 (25-23, 15-25, 20-25, 25-13, 15-12).