Poppis eli Pienten Oma Pallokerho 3-5 vuotiaat

Salpiksen uudessa Poppiskerhossa eli Pienten Omassa Pallokerhossa 3-5-vuotiaat lapset pääsevät liikkumaan monipuolisesti pallon kanssa.

Poppiksessa lapset liikkuvat monipuolisesti opetellen liikunnan perustaitoja pehmeän pallon kanssa.  Pallon kanssa leikkimisen myötä toivomme, että lapset tottuvat käsittelemään palloa ja oppivat tärkeitä liikkumistaitoja rennolla ja hauskalla tavalla.

Poppis ei ole pallokoulu, vaan lasten matalan kynnyksen liikuntaa, jossa mahdollinen tekniikkaopetus on naamioitu leikin muotoon. Poppiksessa tutustutaan lentopallon lisäksi muihinkin palloilulajeihin.

Mukaan otetaan max 12 lasta, jotka pystyvät toimimaan ryhmässä ilman oman vanhemman välitöntä läheisyyttä.

Poppis kokoontuu Salpahallille (Lohko 3)  ke 26.8.20 alkaen keskiviikkoisin klo 17-17.45KAUSI JATKUU KESKIVIIKKONA 13.1.2021


Ohjaaja: Erika Sahlman 
Lisätietoja: 045 231 0481 tai sportionihollola @ gmail.com

Hinta: 40€ (koko kausi) 
HUOM! Seura ei vakuuta osallistujia. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Ilmoittautuminen: Ilmoita lapsesi Poppikseen ao. lomakkeen kautta. Jos ilmoitat mukaan useamman lapsen, niin tee jokaisesta lapsesta oma ilmoittautumisensa!  

Muista ilmoittautua ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti 12. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun ryhmä on täynnä, ilmoittautumislomake poistuu sivulta.

Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia tulee riittävä määrä.
Ryhmäviestintähyväksyntä: Hyväksymällä tämän, huoltajan/huoltajien puhelinnumerot voidaan liittää ryhmän ohjaajan perustamaan whatsapp ryhmään tiedonkulun helpottamiseksi.

Valokuvauslupa oikeuttaa kuvien ottamisen sekä julkaisemisen Salpiksen internet- sivuilla, sometileillä ja seuraan liittyvissä julkaisuissa. Mikäli et anna lupaa, osallistuja ei voi osallistua ryhmän valokuvauksiin ja vanhemman on muistutettava lasta sekä ohjaajaa siitä.

Valokuvaus- ja kuvien julkaisulupa *