Pelijutut

Salpis Naisten koko kauden kätyrien kätyri on Jenni. Onnittelut!

20200308 puolivälierä osa 2

Salpiksen naisille tappio

Salpiksen naiset tekivät pitkän reissun sunnuntaina Vaasaan toiseen puolivälieräotteluun, jossa kotijoukkue Kiisto oli parempi lukemin 3-1 (21-25, 25-15, 25-23, 25-13). Ensimmäisen erän Salpis pelasi hyvällä tasollaan ja vei sen nimiinsä. Toisessa erässä kotijoukkue tiukensi syöttöään ja otti pelin haltuun eikä Salpis päässyt hyödyntämään tehokkaasti hyökkäystään. Kolmanteen erään Salpis vielä piristyi, mutta ei mahtanut mitään kotijoukkueen terävämmille otteille. Neljäs erä oli enää kosmetiikkaa, sillä Salpis ei löytänyt enää tarpeeksi taistelutahtoa. Näin ollen Salpiksen pelit päättyivät tältä kaudelta tähän.

Pelin kätyriksi valittiin Veera H.

20200301 puolivälierä osa 1

Salpiksen naisille niukka tappio

Salpis sai vieraaksi sunnuntain puolivälieräotteluun Vaasan Kiiston, joka oli selvittänyt ylemmän jatkosarjan selkeillä voitoilla vastustajistaan. Tällä kertaa Kiisto joutui koville, mutta onnistui viemän pelin 2-3 (19-25, 25-21, 25-20, 21-25, 13-15). Peli alkoi Salpiksella hermostuneesti ja peli oli nopeasti 3-10 vieraille. Sitten kotijoukkue sai juonesta kiinni ja kuroi eron tilanteesen 14-14 yleispelaaja Satu Seppälän ja keskipelaaja Riina Hartikan tehojaksolla. Kiisto piti kuitenkin pintansa ja vei erän. Toinen erä meinasi kaatua Salpiksen syöttövirheisiin ja Kiisto vei erää muutaman pinnan erolla koko ajan, mutta lopussa kotijoukkue punnersi väkisin ohi. Pitkän erätauon jälkeen Salpis otti ohjat käsiinsä ja hurjasteli jo 9-4 johtoon. Sitten peli hieman tasaantui, mutta pysyi kotijoukkueen hallinnassa hakkuri Jenni Laurilan onnistuessa hyökkäyksissään. Neljännen erän alku lupaili jo hyvää Salpikselle, mutta sitten vastustajan tehokkain Alisa Mansikka-Aho otti roolia ja käänsi 6-paikan hyökkäyksillä erän vieraille. Viidenteen erään Kiisto sai hyvän alun ja kotijoukkue pyristeli koko ajan perässä päästen vielä 12-12 tilanteeseen. Lopulta erä kääntyi vaasalaisille.

Välieriin menevä joukkue ratkaistaan ensi sunnuntain toisessa osaottelussa Vaasassa.

Koko joukkue pelasi uhrautuvasti ja kaikki ansaitsevat maininnan mukaan lukien vaihtopenkki, joka oli  hyvin mukana ottelussa.

Pelin kätyriksi valittiin Sanna.

20200223

Salpiksen laskiaiasrieha Salpahallissa.

Salpis nujersi Töölön Vesan ottamalla puhtaan 3-0 (25-18, 25-16, 25-20) voiton pudotuspelissä sunnuntaina. Peli eteni Salpiksen komennossa koko ajan ja vahva syöttö rikkoi töölöläisten peliä. Ottelussa nähtiin pitkiä palloralleja ja upeita pelastuksia puolin ja toisin. Salpis puolusti hyvin ja hyökkäyksessä oli tehoja Veera Salomäen ja Jenni Laurilan johdolla. Yli satapäinen yleisö todisti Salpiksen etenemisen kahdeksan parhaan joukkoon puolivälieriin.

Pelin kätyriksi valittiin Veera S

20200215

Salpis vahvana Töölössä

Naisten ylemmän 2-sarjan pudotuspelit alkoivat Salpikselta vahvasti. Töölön Vesa jäi lauantai-illan pelissä jalkoihin Salpiksen ottaessa komean 3-0 (25-12, 25-22, 25-21) voiton. Vain kolmella virheellä ensimmäisen erän selvittänyt Salpis kontrolloi peliä ja laiturit Veera Salomäki ja Satu Seppälä hyökkäsivät tehokkaasti. Toisessa ja kolmannessa erässä peli tasoittui, mutta Salpis sai pidettyä pelin hallinnassa koko ajan. Salpis sai vaikealla syötöllä töölöläisten vastaanoton rikki jolloin oma peli helpottui. Uhrautuva puolustuspeli ja vieruskaverin auttaminen piti yllä hyvää pelifiilistä ja voittajasta Kisahallissa ei ollut epäselvyyttä. Kaksiosaisessa pudotuspelisarjassa ratkaistaan tulevana sunnuntaina paikka kahdeksan parhaan joukkoon.

Pelin kätyriksi valittiin Jenni.

20200202

Salpis punnersi voiton Tiikereistä.

Sunnuntaina nähtiin Salpahallissa viiden erän peli Salpiksen ja Kokkolan Tiikereiden välillä. Kotijoukkue oli lopulta parempi lukemin 3-2 (23-25, 25-18, 16-25, 25-12, 16-14). Kun lohkon toisen sunnuntaipelin tulos oli jo varmistanut Salpiksen kakkossijan lohkossa, antoi se mahdollisuuden Salpikselle kokeilla hieman uusia kuusikkoja päivän peliin. Sekoitetut kokoonpanot aiheuttivat odotetusti ailahtelevaa peliä ja totuttelua uuteen vieruskaveriin. Tiikerit oli tosissaan vierasmatkalla ja otti pelin haltuun heti ensimmäisestä pallosta ja karkasi jo 8-2 johtoon. Sen jälkeen oli tasaisempaa ja Salpis kiri vielä 20-20 tilanteeseen. Tiikerit kuitenkin vei erän. Toisessa erässä Salpiksen keskipelaaja Henna Ojajärvi otti roolia tehokkailla hyökkäyksillä ja hyvillä torjunnoilla.ja erä tuli Salpikselle selvästi. Kolmannessa erässä Salpiksen peli hajosi hyökkäys- ja vastaanottovirheisiin. Salpis teki erän vieraille helpoksi 16:lla virheellään. Neljäs oli taas Salpiksen suvereenia näytöstä. Hakkuri Emilia Kotinurmi onnistui pelissään hyvin ja keskipelaajat Ojajärvi ja Eveliina Rehula täydensivät hurjastelua syötöllään ja hyökkäyksillään mainiosti. Viides erä alkoi huonosti ja peli oli nopeasti tilanteessa 11-4 Tiikereille. Vieraille oli vielä kolme ottelupalloakin, mutta niin vain Salpis käänsi voiton itselleen. Lähes satapäinen yleisö sai viihdettä yli kahden tunnin ajan ja kannusti Salpiksen hienoon voittoon. Salpiksen pelit jatkuvat viikon kuluttua paikasta 8 joukkoon.

Pelin kätyriksi valittiin Marika.

20200126

Salpiksen naisille niukka tappio lohkokärjelle Tampereella.

Salpiksen naiset ja KaLe väänsivät ylemmässä jatkosarjassa viisieräisen pelin, joka kääntyi lopulta kotijoukkueelle erin 3-2 (25-20,21-25,25-16,18-25,15-12). Kaksi erää mentiin vuorotahtiin hyvää lentopalloa pelaten. Kolmannessa erässä Salpikselle tuli musta hetki ja KaLe venytti johdon jo tilanteeseen 14-2 ja vei erän selvästi. Neljännessa peli kulki taas virheettömästi, pallo nousi hyvin ja yleispelaaja Satu Seppälä onnistui monipuolisessa hyökkäyspelissä. Viidettä erää mentiin tasatahtiin, mutta se kääntyi lopulta kotijoukkueelle ankaran taistelun jälkeen

Pelin kätyriksi valittiin Satu.

20200119

Salpiksen naisille komea voitto Passareista.

Salpis kaivoi komean 3-0 (25-16, 25-20, 25-20) voiton Mikkelin Passareista ylemmän jatkosarjan ottelussa sunnuntaina. Naiset löysivät tiukan taistelutahdon ja hakivat palloja pitkältä kentän ulkopuolelta takaisin peliin. Se nostatti tunnelmaa entisestään ja pelaajat pelasivat toistensa eteen uhrautuvasti. Libero Marika Kotilainen nosti hyvin palloja pelattavaksi ja passari Erika Virtanen jakeli niistä monipuolisesti passeja, Hyvistä passeista yleispelaaja Veera Salomäki ja keskipelajaa Riina Hartikka löivät palloa lattiaan. Salpis pelasi vähillä virheillä ja kotiyleisön kovalla kannustuksella hienoon ja ansaittuun voittoon.

Pelin kätyriksi valittiin Erika.

20200112

Salpiksen naisille taisteluvoitto.
Salpis haki Kokkolasta 2-sarjan ylemmän jatkosarjan ottelusta täydet pisteet lukemin 1-3 (25-16, 22-25, 23-25, 25-27). Kotijoukkue Tiikerit vei ensimmäisen erän selvästi Salpiksen hyvästä alusta huolimatta. Sen jälkeen nähtiin kolme erää kiivasta taistelua pisteistä. Tiikerit oli viemässä pelin viidenteen erään johtamalla neljättä jo 18-11. Mutta hyvällä fiiliksellä matkassa ollut Salpis ei halunnut venyttää pitkää päivää enempää vaan kaivoi väkisin erän itselleen. Jokainen Salpis-pelaaja pikku kolhuja kaihtamatta antoi kaikkensa ja onnistui tehtävässään hyvin. Joukkue valitsi pelin hahmoksi uhrautuvasti taistelleen hakkuri Jenni Laurilan.

20200105

Naisille tappio tamperelaisia vastaan

Sunnuntaina vastaan tuli kotihallissa KaLe2 Tampereelta, joka vei pelin 1-3 (25-18, 18-25, 16-25, 20-25). Ensimmäinen erä sujui kotijoukkueelta hyvin, mutta sen jälkeen ohjissa oli KaLe. Vieraat lukivat hyvin Salpiksen aikeet ja poimivat vaikeitakin palloja peliin. Ajoittain peli oli tasaista ja pitkiäkin palloralleja nähtiin, jotka sitten useammin jäivät KaLen hyväksi. Salpiksen keskipelaaja Henna Ojajärvi oli tehokkaalla pelipäällä.

Pelin kätyriksi valittiin Henna.

20200104

Passarit tiukkana Mikkelissä

Naisten 2-sarjan ylempi jatkosarja alkoi mollivoittoisesti Salpiksella. Lauantaina Mikkelissa kotijoukkue Passarit vei pelin puhtaasti 3-0 (25-23, 25-14, 25-17). Kotijoukkue hyödynsi matalahkoa salia tottuneesti kovilla syötöillä. Kun Salpis joutui toimittamaan helppoja palloja verkon yli, niin Passarit käytti tilanteet hyväkseen. Kotijoukkueen hakkuri oli kovalla pelipäällä ja Salpis ei saanut puolustettua palloja peliin. Salpiksen parhaana palkittiin Viivi Laurila.

Pelin kätyriksi valittiin Viivi.

20191215

Salpiksen naiset voitolla joulutauolle.

Salpis kävi sunnuntaina hakemassa Töölöstä pisteet NaLe2:lta lukemin 1-3 (14-25, 25-18, 23-25, 22-25). Ensimmäinen erä tuli helpohkosti Salpikselle ja se kostautui toisessa erässä, jonka NaLe2 otti yhtä selvästi. Jatkossa Salpiksen naisten otteissa näkyi vapautuneisuus ja kentällä nähtiin yhtenäinen joukkue. Kaksi seuraavaa erää mentiin tasaisesti, mutta Salpiksen rutiini ja hyvä taso tuli esiin kolmannen erän lopussa, jossa se nappasi viisi viimeistä pistettä ja nousi ahdingosta erävoittoon. Salpis pelasi hyvin joukkueena ja mukavasti onnistui lähes debyytissään libero Inka Sipilä. Salpis lähtee joulutauolle lohkon kakkospaikalta.

Pelin kätyriksi valittiin Inka.

20191208

Juhlava kotipelipäivä ja voitto

Sunnuntaina Salpiksen kotiluolaan tuli vieraita Kouvolasta ja Salpis oli tyly emäntä vieden pelin 3-1 (15-25,25-10,25-19,25-16). Salpis oli järjestänyt hieman ylimääräistä ohjelmaa katsojille kakkuarvonnan ja Hopen joululahjakeräyksen muodossa. Ajatus taisi olla ensimmäisessä erässä vielä järjestelyissä, sillä KoLe-57 vei erän helposti. Toinen erä kääntyi Salpikselle keskipelaaja Noora Kantosen neljällä ässäsyötöllä.Tämän jälken peli oli Salpiksen hallinnassa. Keskipelaaja Henna Ojajärvi napsi torjuntoja ja laiturit Veera Salomäki ja Jenni Laurila tekivät töitä ja pisteitä riittävästi ja peli oli Salpiksen.

Pelin kätyriksi valittiin Noora.

20191207

Voitto Karkkilassa

Salpiksen naiset vierailivat lentopallon 2-sarjan pelissä lauantaina Karkkilassa ja ottivat puhtaan 3-0 (21-25,18-25,19-25) voiton. Liekö pelihuumori jäänyt pimeälle ja mutkaiselle taipaleelle, sillä tahmeaa oli pelin alku. Salpiksen onneksi kotijoukkue KaPo teki paljon virheitä ja näin Salpis pysyi pelissä mukana. Syksyn pelien tuoma rutiini kuitenkin riitti erävoittoihin. Libero Marika Kotilainen onnistui tehtävässään hyvin ja piti Salpista mukana vaikeilla hetkillä. Toisessa erässä vaihdosta sisään tullut laituri Viivi Laurila käänsi erän Salpikselle ja kolmaskin erä pelailtiin Salpiksen tahtiin. Voitto varmisti ylemmän jatkosarjapaikan vuodenvaihteen jälkeen alkavaan jatkosarjaan.

20191201

Salpis kaatoi Tapanilan Erän
Naisten lentopallon 2-sarjassa sunnuntaina Helsingissä Salpiksen ja Tapanilan Erän välinen trilleri kesti viisi erää. Lopulta ottelu päättyi Salpiksen voittoon lukemin 2-3 (25-22, 20-25, 21-25, 25-23, 18-20). Kuten pisteistä näkyy, niin ottelu oli tasaista vääntöä koko ajan. Varsinainen huipennus oli viidennen erän puolivälin jälkeen. Kotijoukkue johti jo 13-7 ja näytti vievän pelin. Mutta sitten Salpis kaivoi taisteluasenteen ja käänsi kotijoukkueen kuuden ottelupallon jälkeen erän itselleen lukemin 20-18. Salpiksen pistenikkareina häärivät keskipelaajat Anne Järvimies ja Riina Hartikka. Viimeisessä erässä Viivi Laurila takoi palloa kenttään ennakkoluulottomasti ja rohkeasti. Se oli koko joukkueen voitto vaihtopenkkiä myöden.

Pelin kätyriksi valittiin Viivi

20191120

Salpis kaatoi Puman

Naisten 2-sarjan ottelussa keskiviikkona Salpiksen naiset voittivat Puman lukemin 3-1 (22-25,25-17,25-16,25-19). Ensimmäisen erän Puma vei niukasti, mutta sitten veturina toimi Salpis. Toiseen erään kotijoukkue tiukensi syöttöään ja tiivisti torjuntaansa. Keskipelaajat Henna Ojajärvi ja Riina Hartikka onnistuivat myös hyökkäyspelissään ja näin peli pysyi Salpiksen hallinnassa. Passari Erika Virtasen jaellessa passejaan monipuolisesti myös laitapelaajat onnistuivat hyökkäyksissään. Hyvätasoisen pelin pisteet tulivat ansaitusti Salpikselle.

20191117

Salpiksen naisille vierastappio.

Salpiksen naisilla oli harmaa lentopallopäivä sunnuntaina Helsingissä. Kotijoukkue NaLe3 oli paremmassa vireessä ja vei pelin 3-1 (21-25, 25-16, 25-22, 25-21). Salpis ei saanut peliään kulkemaan rennosti missään vaiheessa eikä sytyttäjää löytynyt. Tasaisen vaatimattoman joukkueen parhaaksi valittiin keskipelaaja Anne Järvimies.

Pelin kätyriksi valittiin Anne.

2091110

Salpiksen naiset kaatoivat lohkokärjen.
Salpis vei pisteet lukemin 3-1 (27-25, 25-16, 21-25, 25-14) Töölön Vesalta isänpäiväsunnuntaina. Salpis pelasi maltilla ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Kohtuullisella virhemäärällä ja monipuolisella hyökkäyksellä Salpis vei ottelua lähes koko ajan. Libero Veera Harinen teki töitä urakalla ja laidasta onnistuivat päättämään palloja Veera Salomäki ja Satu Seppälä.

20191103

Salpiksen naiset kokivat kotitappion naisten 2-sarjan ottelussa sunnuntaina lukemin 1-3 (19-25, 20-25,25-14,25-22). Vastassa ollut NaLe2 Helsingistä käytti tilaisuuden hyväkseen, kun Salpis hukkasi kaksi erää syöttö- ja hyökkäysvirheisiin. Kolmas erä oli Salpiksen näytöstä, mutta se ei kantanut tarpeeksi neljänteen erään, joka lopulta kääntyi vierailijoille. Salpiksesta hyvää taistelua esitteli hakkuri Jenni Laurila.

20191030

Salpis vahvana kotihallissa.
Salpiksen naiset ottivat keskiviikkona selvästi pisteet kotiin lukemin 3-0 (25-13,25-19,25-16). Vieraana ollut NaLe3 ei saanut peliään kuntoon ja teki paljon virheitä. Salpis pysyi hidastempoisessa pelissä kuljettajan paikalla koko ottelun kolmannen erän alkua lukuun ottamatta. Salpiksesta tasaisen varmasti pelasi libero Marika Kotilainen.

20191027

Salpiksen naiset ryöstöretkellä Kouvolassa.
Salpiksen naiset kävivät sunnuntaina Kouvolassa kaappaamassa täydet pisteet. Kotijoukkue KoLe-57 oli helisemässä varsinkin toisessa erässä, kun Salpis syötti sen nurin. Syöttörumban aloitti keskellä pelannut Riina Hartikka, joka tehtaili vuorollaan viisi ässää. Muut säestivät hienosti ja Salpis sekoitti KoLe-57:n vastaanoton täysin peräti kymmenellä ässäsyötöllä. Ja jos pallot takaisin tulikin, niin liberona ahertanut Veera Harinen kaivoi ne vielä pelattavaksi. Hieno peli Salpikselta, jonka parhaaksi valittiin tehokkaasti hyökännyt Satu Seppälä. Peli Salpikselle 3-0 (25-17, 25-11, 25-20)

Pelin kätyriksi valittiin Riina.

20191017

Salpis otti täydet pisteet Karkkilalta
Salpiksen naiset taistelivat torstaina voiton KaPosta. Jo pelin alku näytti, että tiedossa on pitkiä palloralleja. Ja niitä kotiyleisö näki useita. Salpis vei lopulta ottelun erin 3-1 (28-26, 25-9, 22-25, 25-16). Salpiksen valopilkku oli B-juniori-ikäinen Viivi Laurila, joka onnistui laidasta ohittamaan vastustajan torjunnan useaan kertaan. Pirteää luovuutta ja pistetehtailua esitteli myös keskeltä Henna Ojajärvi. Hyökkäyksen tehokkuuden mahdollisti passari Erika Virtasen onnistunut passipeli.

20191013

Salpis vei viiden erän taistelun.
Salpis kohtasi Tapanilan Erän sunnuntaina Salpahallissa. Salpis aloitti erävoitolla, mutta kaksi seuraavaa erää vei vierasjoukkue. Vastaanotto ei ollut parhaimmillaan ja muutkin virheet lisääntyivät. Salpiksen naiset kuitenkin kokosivat itsensä hienosti ja kaksi seuraavaa erää tuli kotijoukkueelle. Salpiksesta pisteitä takoi laidasta varsinkin ratkaisuhetkillä Satu Seppälä. Myös keskipelaaja Anne Järvimies oli hyvällä pelipäällä. Ottelu Salpikselle 3-2 (25-23, 16-25, 23-25, 25-19, 15-9).

20191008

Salpiksen naisille tappio tiistaina Töölössä.
Töölön Vesa oli tottuneempi Töölön Kisahallin ominaisuuksiin ja käytti tilaisuuden hyväkseen. Salpis ei saanut Töölön hankalia syöttöjä kunnolla ylös ja näin ollen hyökkäyspeli oli tehotonta. Töölön kavereina oli myös kentän rajat, sillä useampi pallo tippui aivan rajalle Salpiksen naisten ihmetellessä tilannetta. Kolmannessa erässä Salpis antoi samaa lääkettä takaisin ja se riittikin komeasti erävoittoon. Koko peli kuitenkin Töölölle 3-1 (25-16,25-22,16-25,25-17).

20191001

Salpiksen naiset voittoon
Salpiksen naiset aloittivat lentopallon 2-sarjan voitolla tiistai-iltana Puistolassa. Pienessä salissa paikallista Pumaa vastaan pelattu peli oli tiukka, mutta Salpis väänsi väkisin voiton lukemin 3-2 (25-22, 17-25, 24-26, 25-17, 15-11). Kauden avauspelissä näkyi jännitys ajoittain ja peli oli vaihtelevaa puolin ja toisin. Salpiksen passari Inna Jäntin syötöt olivat rautaa ja yleispelaaja Sanna Kankkunen tuli rohkeasti vaihdosta kentälle ja onnistui hyvin lyömään palloa lattiaan. Salpis koki myös tappion pelin alussa kolmannessa pallossa, kun keskipelaaja Annika Kotilaisen nilkka meni sijoiltaan. Nilkka on kuusi viikkoa kipsissä ja syyskauden pelit mahdollisesti pelattu.

Pelin kätyriksi valittiin Inna.

Salpis N2 jatkaa toimintaa kaudella 2019-20.

Valmennuksessa ja toimihenkilöinä  Sanna Tasanko ja  Kari Kotilainen p.0408373078.

Kauden 2019-20 pelit, kotipelit Salpahallissa:

Ti 1.10./19:00         Puma - Salpis 2-3 (22-25, 25-17, 26-24, 17-25, 11-15)

Ti 8.10./20:15         Töölön Vesa - Salpis 3-1 (25-16, 25-22, 16-25, 25-17)

Su 13.10. /13:00    Salpis - Tapanilan Erä 3-2 (25-23, 16-25, 23-25, 25-19, 15-9)

To 17.10./19:15      Salpis - KaPo 3-1 (28-26, 25-9, 22-25, 25-16)

Su 27:10./15:00      KoLe-57 - Salpis 0-3 (17-25, 11-25, 20-25)

Ke 30.10./19:00      Salpis - NaLe3 3-0 (25-13, 25-19, 25-16)

Su 03.11./14:00       Salpis - NaLe2 1-3 (19-25, 20-25, 25-14, 22-25)

Su 10.11./13:00       Salpis - Töölön Vesa 3-1 (27-25, 25-16, 21-25, 25-14)

Su 17.11./11:30       NaLe3 - Salpis 3-1 (21-25, 25-16, 25-22, 25-21)

Ke 20.11./19:00      Salpis - Puma 3-1 (22-25, 25-17, 25-16, 25-19)

Su 01.12./16:45       Tapanilan Erä - Salpis 2-3 (25-22,20-25,21-25,25-23,18-20)

La 07.12./17:00        KaPo - Salpis 0-3 (21-25, 18-25, 19-25)

Su 08.12./13:00        Salpis - KoLe-57 3-1 (15-25, 25-10, 25-19, 25-16)

Su 15.12./14:30        NaLe2 - Salpis 1-3 (14-25, 25-18, 23-25, 22-25)

Ylempi jatkosarja

La 04.01./17:00        Passarit - Salpis 3-0 (25-23, 25-14, 25-17)

Su 05.01./16:00        Salpis - KaLe2 1-3 (25-18, 18-25, 16-25, 20-25)

Su 12.01./16:30        Tiikerit - Salpis 1-3 (25-16, 22-25, 23-25, 25-27)

Su 19.01./13:00        Salpis - Passarit 3-0 (25-16, 25-20, 25-20)

Su 26.01./13:00        KaLe2 - Salpis 3-2 (25-20, 21-25, 25-16, 18-25, 15-12)

Su 02.02./14:30        Salpis - Tiikerit 3-2 (23-25, 25-18, 16-25, 25-12, 16-14)

Neljännesvälierät

La 15.02./18:00         Töölön Vesa - Salpis 0-3 (12-25, 22-25, 21-25)

Su 23.02/14:30          Salpis - Töölön Vesa 3-0 (25-18, 25-16, 25-20)

Puolivälierät

Su 01.03./13:00         Salpis - Vaasan Kiisto 2-3 (19-25, 25-21, 25-20, 21-25, 13-15)

Su 08.03/ 17:00         Vaasan Kiisto - Salpis 3-1 (21-25, 25-15, 25-23, 25-13)