2020-2021

Salpis N2 Kätyrien alkusarjan pelit kaudella 2020-21, kotipelit Salpahallissa. Tervetuloa!

Su 04.10. klo 15:00 Salpis - Tapanilan Erä     3-1 (25-22, 22-25, 25-14, 25-19)

Su 11.10. klo 15:15 KoVe - Salpis                       1-3 (25-23, 16-25, 21-25, 20-25)

Su 18.10. klo 15:00 KoLe57 - Salpis                  2-3 (23-25, 25-15, 25-20, 13-25, 12-15)

Su 25.10. klo 15:00 Salpis - NaLe2                     3-1 (26-28, 25-12, 25-12, 25-19)

La 31.10. klo 15:30 TöVe - Salpis                         0-3 (15-25, 20-25, 20-25)

Ti 03.11. klo 19:20 PuMa - Salpis                        2-3 (28-26, 22-25, 25-19, 13-25, 13-15)

Su 08.11. klo 15:00 Salpis - PuMa                       3-0 (25-21, 25-22, 25-13)

Su 15.11. klo 15:00 Salpis - KoLe57                   3-1 (25-19, 28-26, 20-25, 25-17)

Su 22.11. klo 17:15 Tapanilan Erä - Salpis       1-3 (26-24, 17-25, 24-26, 17-25)

Su 29.11. klo 15:00 Salpis - KoVe       SIIRTYY 13.12. jälkeen!

Su 06.12. klo 15:00 Salpis - TöVe        SIIRTYY 13.12. jälkeen!

Su 13.12. klo 14:30 NaLe2 - Salpis    SIIRTYY 13.12. jälkeen!

20201122

Salpis sitkeili voiton

Salpiksen naiset väänsivät väkisin voiton sunnuntaina vierasottelussa Tapanilan Erää vastaan lukemin 1-3 (26-24, 17-25, 24-26, 17-25). Salpiksen peli oli haparoivaa ja vaati paljon työntekoa pisteiden saamiseksi. Ensimmäinen erä mentiin tasatahtiin aina jatkopalloille asti ja se kääntyi lopulta kotijoukkueen eduksi. Toiseen erään Salpis sai paremman meiningin ja käänsi tehokkaalla hyökkäyksellä erän itselleen. Kolmas erä oli lähes ensimmäisen kaltainen, mutta kääntyi lopulta jatkopalloilla Salpikselle. Neljännen erän puolivälin jälkeen Salpis nosti tasoaan ja vei lopulta erän selkeästi ja kolme pistettä matkasivat Hollolaan.

Pelin kätyriksi valittiin Hanna.

Pääkaupunkiseudun koronatilanteen takia Salpiksen pelit jatkuvat vasta 13.12. jälkeen.

20201115

Salpis nappasi voiton KoLe-57:sta

Lentopallon naisten kakkossarjan lohkon kärkiottelussa sunnuntaina Salpis sai vieraaksi KoLe-57:n. Kiivaan taistelun ja pitkien pallorallien jälkeen Salpis otti  voiton lukemin 3-1 (25-19, 28-26, 20-25, 25-17). Salpis sai pidettyä syötön vaikeana vaikeuttaen Kole-57:n hyökkäyspeliä. Salpiksen vahvuutena oli myös hyvä pelikuri ja usko omiin taitoihin. Kolme erää mentiin vuorotahtiin pisteitä napsien, mutta neljänteen erään Salpis otti huiman alun. Kotijoukkue siirtyi jo 10-1 johtoon ja piti johdon vakuuttavasti loppuun asti. Passari Anna Ainola sai pyöritettyä peliä hienosti, kun ympärillä oli voitonnälkäisiä hyökkääjiä. Kotijoukkueesta palkittiin pelissään onnistunut Satu Seppälä.

Pelin kätyriksi valittiin Anna.

20201108

Salpiksen naiset voittoon kotihallissa.

Lentopallon naisten 2-sarjassa Salpis kohtasi toistamiseen viikon sisällä helsinkiläisen Puman. Tämä toinenkin peli päättyi Salpiksen voittoon, nyt numeroin 3-0 (25-21, 25-22, 25-13). Salpis vei ensimmäisen ja toisen erän kovan rutiinin ansiosta. Kummassakin erässä kotijoukkueelle tuli runsaasti virheitä eikä peli meinannut lähteä kulkemaan omalla tasolla ollenkaan. Kolmanteen erään valmennus sai piiskattua uutta elämää ja terävyyttä suorituksiin. Salpiksen parhaana palkittu kapteeni Veera Salomäki ja toinen yleispelaaja Satu Seppälä johdattivat Salpiksen komeaan voittoon ja asema lohkon kärjessä vankistui entisestään.

Pelin kätyriksi valittiin Satu.

20201103

Salpis väänsi väkisin voiton Pumasta

Arki-illan vieraspeli Helsingissä oli jo lähtökohtaisesti vaikea hyvin lohkossa pelannutta Pumaa vastaan. Salpis lähti kuitenkin kovalla intensiteetillä peliin ja vei sen lopulta erin 3-2 (26-28, 25-22, 19-25, 25-13, 15-13). Salpis otti räväkän alun ja siirtyi jo 10-1 johtoon. Kotijoukkue kuitenkin läheni pikkuhiljaa takamatkalta ja vei lopulta erän. Toinen erä mentiin vuorotahtiin, mutta lopulta Salpis vei voiton. Kolmannen erän alkuun Salpikselle sattui musta hetki ja Puma vei peliä miten tahtoi aina tilanteeseen 11-1 asti. Salpis piristyi hieman vaihdoilla, mutta ei enää saanut kotijoukkuetta kiinni. Neljännessä erässä Salpiksen hyvä syöttö ja tehokas hyökkäyspeli lamaannutti Puman. Viides erä mentiin tasatahtiin, mutta Salpis oli hieman terävämpi ja jaksoi loppuun asti vieden erän ja pelin itselleen. Koko pelin aggressiivisesti ja tuloksellisesti pelannut yleispelaaja Veera Salomäki näytti esimerkkiä muulle joukkueelle pitäen hengen korkealla. LIbero Hanna Salomäki onnistui myös tehtävässään hyvin. Ensi sunnuntaina on kotihallissa revanssi, kun Puma tulee Salpiksen vieraaksi isänpäivän taisteluun.

20201031

Salpis haki pisteet Töölöstä

Salpiksen naiset vierailivat lauantaina Töölössä ja ottivat pisteet kotiin puhtaalla 3-0 voitolla (25-15,25-20,25-20). Salpis oli latautunut hyvin otteluun ja kaikkien pelaajien tekeminen oli hyvää ja varmaa. Keskipelaaja Henna Ojajärvi onnistui hyökkäyksissään hyvällä prosentilla ja nappasi lisäksi torjuntoja lannistaen kotijoukkueen hyökkäysyritykset. Vaihdosta sisään tullut yleispelaaja Sanna Kankkunen rauhoitti otteillaan peliä ja Salpis sai pidettyä pelin hallussaaan loppuun asti. Näillä pisteillä Salpis siirtyi lohkon kärkeen.

20201025

Salpis kesytti Naarasleijonat

Lentopallon naisten kakkossarjan pelissä sunnuntaina Salpis sai vastaansa NaLe2:n Helsingistä. Kotijoukkueen peli lähti tahmeasti liikkeelle, mutta parani toisesta erästä alkaen. Salpis vei pelin lopulta selvin numeroin 3-1 (26-28, 25-12, 25-12, 25-19). Ensimmäistä erää tahkottiin vuorovedoin lisäpisteille saakka ja vieraat olivat hieman parempia vieden erän nimiinsä. Toisesta erästä alkaen peli oli Salpiksen hallintaa. Keskipelaaja Henna Ojajärven syötöt ja tehokas hyökkäyspeli murensivat vastustajan toisessa erässä. Kolmas erä oli edellisen toisinto Salpiksen pitäessä vastustajan ahtaalla hyvällä syöttöpelillä ja tiiviillä torjunnalla. Neljännessäkin erässä kotijoukkue piti ohjat käsissään yleispelaaja Satu Seppälän onnistuessa hyökkäyksissään. Näin Salpis jatkaa pelejään lohkon kärkisijoilla.

Pelin kätyriksi valittiin Henna.

20201018

Salpis vaikeuksien kautta voittoon.

Salpis vieraili sunnuntaina 18.10. lentopallon naisten 2-sarjassa Kouvolassa. Vastassa oli lohko 5 kärkijoukkue KoLe-57. Viiden erän trillerissä sattui ja tapahtui kaikenlaista. Salpis otti pelin komentoon heti alussa ja karkasi turvallisen tuntuiseen 17-7 johtoon. Kotijoukkue kuitenkin paransi otettaan ja kiri eron lähes kiinni, mutta erä Salpikselle numeroin 25-23. Toinen erä alkoi tasaisemmissa merkeissä, mutta erän puolessa välissä Salpiksen ote kirposi ja KoLe-57 meni menojaan vieden erän lukemin 25-15. Kolmaskin erä oli Salpiksen puolella edelleen sekavaa ja lisäksi lievä loukkaantuminen aiheutti valmennukselle hieman haasteita pelaajavaihtojen suhteen. KoLe-57 vei erän lopulta 25-20. Neljänteen erään lähtikin sitten herätyksen kokenut Salpis. Erä mentiin täysin Salpiksen ehdoilla libero Marika Kotilaisen puolustettua kovia hyökkäyksiä ja vastaanottamalla syöttöjä passarin pelattavaksi. Passari Anna Ainola jakeli monipuolisesti palloa hyökkääjille, jotka kiittivät lyöden palloa lattiaan. Erä tuli Salpikselle komein lukemin 25-13. Viides erä oli tiukkaa vääntöä molemmin puolin, mutta Salpis oli sitkeämpi ja otti erän lukemin 15-12. Kahden ja puolen tunnin väännön lukemat Salpikselle 3-2 (25-23, 15-25, 20-25, 25-13, 15-12).

Pelin kätyriksi valittiin Karo.

20201011

Salpiksen naiset voittoon

Salpis haki kolme pistettä Korsosta sunnuntaina Naisten 2-sarjan ottelussa. Kotijoukkue Veto oli kovassa vedossa alusta alkaen ja peli oli tiukkaa ja viihdyttävää molemmin puolin. Veto pommitti kovia syöttöjä ja sai vietyä ensimmäisen erän lukemin 25-23. Toisessa erässä Salpis antoi takaisin samaa lääkettä ja otti erän haltuun selvin numeroin 25-16. Kolmannessa taisteltiin taas tiukasti, mutta erä kääntyi Salpikselle 25-21. Neljäs erä oli jo selkeästi Salpikselle 17-7, mutta sitten kotijoukkue alkoi syöttää kovalla riskillä tutussa salissaan ja sai Salpiksen hieman pois tolaltaan. Salpis kuitenkin sai pidettyä tilanteen hallussa ja vei lopulta erän 25-20. Salpiksen uurastaja oli kapteeni Veera Salomäki, joka syötti vakuuttavasti ja hyökkäsi laidasta painavasti. Lukemat Korsossa olivat 1-3 (25-23, 16-25, 21-25, 20-25).

Pelin kätyriksi valittiin Veera.

20201004

Salpiksen naiset nappasivat voiton Tapanilan Erästä kauden avauksessa sunnuntaina. Pelin alku oli hieman haparoivaa ja virheitä tuli molemmille joukkueille. Salpis vei ensimmäisen erän niukasti 25-22, mutta vieraat ottivat heti toisen samoin lukemin. Pitkän tauon aikana Salpis terästäytyi ja kolmas erä mentiin kotijoukkueen komennossa alusta alkaen. Salpis karkasi vahvasti 6-1 ja 16-6 johtoon tehokkaan hyökkäyspelin ansiosta ja vei helposti koko erän. Neljäs oli taas tasaisempaa vääntöä, mutta kotijoukkue oli lopulta vahvempi ja vei pelin nimiinsä.Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin yleispelaaja Satu Seppälä ja väkevästi pelasi myös hakkuri Karoliina Hassinen. Pelin lukemat Salpikselle 3-1 (25-22, 22-25, 25-14, 25-19).