D-ikäisten tehotreenit Salpahallilla ti 30.11

1.11.2021

D-ikäisten tehotreenitapahtumat ovat lentopalloliiton nuorten valmennusjärjestelmän toimintamalli, jonka päätarkoituksena on uuden aluejoukkueikäluokan, heidän vanhempien ja valmentajien, sekä aluevalmennuksen ensikohtaaminen, joka toteutetaan aluevalmennusinfon ja lajiharjoituksen merkeissä alueen seurojen järjestämissä puitteissa. (tapahtuman sabluuna lähtökohtaisesti, arki-iltana, noin klo 17-20. noin 1h info aluevalmennuksesta yleisesti, sekä tulevien tapahtumien aikatauluja ja mukaan myös keskustelua ja tietoa urheilijaksi kasvamisen vaatimuksista tässä kohtaa nuoren urheilijan elämää.

Pääkohderyhmänä tänä syksynä 2009 syntyneet tytöt ja pojat, jotka tulevat olemaan ensi vuoden syksyllä mukana C-ikäisten alue SM-kisoissa. Lisäksi mukaan toivotaan, jos paikkoja riittää, 2010 syntyneitä tyttöjä ja poikia, sekä myös 2008 syntyneitä tyttöjä ja poikia, jotka ovat aloittaneet lajin vasta myöhemmin, eivätkä ole vielä aluetapahtumissa olleet mukana.


T. Jouni H

D-tehotreenit 2021-2022

D:n tehotreenien kohderyhmänä ovat:

1.       2009 syntyneet tytöt ja pojat

2.       2010 syntyneet tytöt ja pojat, mikäli tilaa on

3.       2008 syntyneet tytöt ja pojat, jotka eivät vielä ole tehotreeneissä käyneet, mikäli tilaa on

Toteutus

Tehotreenit ovat 3 tunnin kokonaisuus, joka rakentuu:

1.       info (~1 h)

2.       treenit (~2 h)

Lähtökohtaisesti ensin pidetään info ja sen jälkeen treenit. Poikkeukset ovat kuitenkin tilanteen niin vaatiessa toki mahdollisia.

Tehotreeneistä (suunnittelu ja toteutus) vastaa alueen päävalmentaja Jouni Helenius.

Hinta

Tehotreenien hinta on 10 € (~3 h) ja pitemmät Tehotreenit (viikonloppuisin) 25 €. Valmentajat ja lasten vanhemmat maksutta.

 HUOM! Salpis ilmoittaa ja maksaa omien D-ikäisten osallistumisen tehotreeniin. Ilmoittaudu ensin  omalle valmentajallesi!

Ilmoittautuminen ja käytännöt

Ilmoittautuminen www.suomisport.fi, "klikkaa" Hae tapahtumia, kirjoita hakukenttään Lentopallo, Tehotreenit ja alle avautuu lista kaikista tehotreeneistä, joista valitse omasi ja ilmoittaudu, tai voit mennä ilmoittautumiseen suoraan tapahtumakohtaisesta linkistä alempana uutisessa olevasta tehotreenien tapahtumalistasta.

Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa ilmoittautuvat 2009 syntyneet tytöt ja pojat, sen jälkeen 2010 ja vasta sitten 2008 syntyneet tytöt ja pojat, jotka eivät ole ennen osallistuneet Tehotreeneihin.
(Suomisportissa pystyy ”teknisesti” alusta alkaen ilmoittautumaan kaikki 2009-2010 syntyneet tytöt ja pojat, mutta kun tehotreenien ensisijainen tarkoitus aluevalmennustoiminnan näkökulmasta on nähdä ja informoida vanhemman D-ikäluokan pelaajat (tänä vuonna 2009), jotka tulevat olemaan syksyllä 2022 mukana C-ikäisten aluejoukkueissa, sekä heidän valmentajansa ja vanhempansa, niin siksi toivomme, että 2010 odottaisivat lähemmäs tapahtumien ajankohtaa oman ilmoittautumisensa kanssa, ja 2008 syntyneille avaamme ilmoittautumisen pari päivää ennen tapahtumaa, jos paikkoja on jäljellä.

Lisäohjeistusta saat ilmoittautumisen yhteydessä (tapahtuman kuvaus).

30.11.2021 Koulurinteentie 9, Hollola  Salpis  Tytöt ja pojat klo 17:00-20:00 mukaan mahtuu max. 30 osallistujaa


Muut kuin Salpislaiset ilmoittautuvat Hollolan tapahtumaan tämän linkin kautta:

https://www.suomisport.fi/events/b98768f6-fcec-4556-a23c-47d8baa12ebd


Järjestäjän vastuut

Tehotreenien järjestäjät vastaavat pallojen riittävyydestä. Ei haittaa, vaikka leirille tulijat toisivat myös omia palloja (ja pallokoreja). Näin varmistetaan tehokas ja dynaaminen harjoittelu.

Lisätietoja

·       Ilmoittautumisista ja tehotreeneistä: Jouni Helenius, jouni.helenius77(at)gmail.com tai 044 231 6107