Pelaajaesittely 2020-2021

Kuvat: Pipsa Stenlund 

Nimi: Anna Ainola #2

Pelipaikka: Passari

Anna joukkuekavereiden silmin:


”Anna on empaattinen ja miellyttävä joukkuekaveri! Huumorintaju on kohdallaan ja Annalle kelpaa omassa tekemisessä vaan priima! Sinnikkyyttä ja taistelutahtoa ei siis tästä mimmistä puutu. Anna pokkasi itselleen myös syksyn 2020 kehittynein kätyri -palkinnon!”

Nimi: Riina Hartikka #5

Pelipaikka: Passari

Riina joukkuekavereiden silmin:


”Riina on rauhallisuuden perikuva. Riina palasi pelikentille vuosien tauon jälkeen ja tulee jokaisiin treeneihin innostuneena ja täysillä. Riina on kentällä ahkera työmyyrä ja tsemppari, joka ottaa joukkuekaverit huomioon. Ei Riinaa turhaan valittu kapteenistoon, sillä hän on kaikkia kohtaan reilu ja hommaa sydämellä tekevä!

Nimi: Karoliina Hassinen #8

Pelipaikka: Hakkuri

Karo joukkuekavereiden silmin:


”Karo on energinen ja ystävällinen kikattelija, jonka ilon ja innon lentikseen huomaa. Tämä tehopakkaus piti muutamaa välivuotta lentopallosta, mutta meidän kaikkien iloksi liittyi kätyrijengiin tälle kaudelle! Karo tsemppaa muita kentällä ja äärettömän positiivisuuden myötä Karon kanssa on helppo ja miellyttävä pelata! Karo äänestettiin joukkueen kesken syksyn 2020 positiivisimmaksi kätyriksi, eikä suotta!”

Nimi: Eveliina Rehula #16

Pelipaikka: Hakkuri

Eve joukkuekavereiden silmin:


”Eve tuo rempseällä ja aidolla olemuksellaan kätyrijengiin ääntä ja naurua! Eve kannustaa ja tsemppaa aina kaveria, sekä huolehtii että joukkueen asiat ovat kunnossa myös pelikentän ulkopuolella. Eve ei arkaile näyttää tunteitaan ja tämän mimmin kova tahto kehittyä ja treenata ei jää keneltäkään huomaamatta. Eve on myös hyvällä tavalla vähän hömppä, aito kätyri siis.”

Nimi: Larisa Lehtoranta #10

Pelipaikka: Keskitorjuja

Larisa joukkuekavereiden silmin:


”Larisa on joukkueen superjunnu, joka tuli tälle kaudelle porukkaan valtavalla asenteella ja nöyristelemättä. Tämä kuvaa myös hänen tyyliään pelikentällä. Larisa on tahdonvoimainen ja rohkea pelaaja, jolta ei asennetta puutu. Samalla Larisa tuo porukkaan junnumaista energiaa ja mielettömiä letkautuksia, jotka iskevät vähän vanhempiinkin kätyreihin”.

Nimi: Henna Ojajärvi #3

Pelipaikka: Keskitorjuja

Henna joukkuekavereiden silmin:


”Henna on joukkueen ilopilleri, joka saa aurinkoisuudellaan hymyn kaikkien kasvoille. Henna tuo positiivisuutta ja hyvää energiaa tilanteisiin olemalla vaan läsnä. Tämä supermama jaksaa pienten lasten äitinä treenata ja pelata, eikä ole koskaan huonolla tuulella. Jokaisella pitäisi olla elämässään yksi tällainen sympaattinen ja herttainen kätyri!”

Nimi: Elina Heikari #14

Pelipaikka: Keskitorjuja

Elina joukkuekavereiden silmin:


”Ellu liittyi kätyrijengiin tälle kaudelle, ja hyvä niin! Saimme joukkoomme mielettömällä kokemuksella, huumorintajulla ja upealla asenteella varustetun jäsenen. Ellu on ihanan rempseä persoona, joka pelaa ilon kautta ja voimakkaana joukkuepelaajana iloitsee aina kaverinkin onnistumisesta. Ellun voisi kiteyttää yhteen lauseeseen; vastustajana vi***mainen, omassa jengissä kultaa!”

Nimi: Sanna Kankkunen #12

Pelipaikka: Yleispelaaja

Sanna joukkuekavereiden silmin:


”Sanna on tsemppaava ja toiset huomioonottava tiimipelaaja, jonka kanssa on kivaa treenata ja pelata. Sannan mieletön asenne ja monipuolisuus ovat tärkeä osa joukkuetta. Tämä ihanan aurinkoinen tyyppi saa naurullaan ja savonmurteellaan joukkuekaverit hyvälle tuulelle ja luo positiivisuutta huonompiinkin päiviin kentällä, sekä kentän ulkopuolella.”

Nimi: Satu Seppälä #6

Pelipaikka: Yleispelaaja

Satu joukkuekavereiden silmin:


”Satu on aidosti kaikista välittävä tiimipelaaja, joka yrittää ja tsemppaa aina viimeiseen asti, eikä koskaan luovuta. Satua voisi kuvailla pirteäksi duunariksi, joka ei jätä joukkuetta pulaan ja tekee kaikkensa tiimin eteen tiukoissa paikoissa. Meidän Sepi on luotettava joukkuepelaaja isolla jiillä, jota ilman pelaaminen ja treenaaminen olisi huomattavasti tylsempää! Satu valittiin kätyrikapteenistoon, ja ihan syystä.”

Nimi: Veera Salomäki #11

Pelipaikka: Yleispelaaja

Veera joukkuekavereiden silmin:


”Veera valittiin tälle kaudelle luotsaamaan kätyrijengiä ykköskapteenin rooliin! Veeralta löytyy kaikki ominaisuudet, jota kapteenilta toivotaankin. Tämä tehopakkaus osaa vaatia jengiltään ja kannustaa jokaista parhaimpaansa! Veera näyttää kovalla omalla tekemisellään erinomaista esimerkkiä koko laumalle, mimmi palkittiin myös syksyn 2020 ahkerimpana kätyrinä!”

Nimi: Marika Kotilainen #1

Pelipaikka: Libero

Marika joukkuekavereiden silmin:


”Marika on takakentän duracell, jolta ei virta lopu ja pyrkii pitämään hyvää fiilistä yllä läpi treenien ja pelien. Marika on joukkuehengen luoja ja tsemppari niin kentällä, kuin illanistujaisissakin. Marge huolehtii, että hommat ovat kunnossa myös kentän ulkopuolella…kutsutaan myös partyplanneriksi, jota ilman joukkueen kekkerit olisivat kuulemma huonoissa kantimissa.”

Nimi: Hanna Salomäki #4

Pelipaikka: Libero

Hanna joukkuekavereiden silmin:


”Hanna liittyi tälle kaudelle mukaan sinikeltaisiin, superia! Hanna toi tullessaan mielettömän arvokasta kokemusta ja tarkkaakin tarkempaa pelisilmää ja -älyä. Hanna on ottanut paikkansa luotettavana takakentän duunarina, jonka varma tekeminen luo muuhunkin porukkaan varmuutta ja rauhallisuutta. Huippua, että saatiin Hanna osaksi jengiä!”

Nimi: Sanna Tasanko

Rooli: Päävalmentaja

Sanna joukkueen silmin:


”Sanna hyppäsi viime kaudella täysin uuteen rooliin siirtyessään pelikentältä kentän laidalle valmentajan hommiin. Sannan tahdonvoimainen ja päättäväinen asenne valmentamista kohtaan on jo nyt saanut kätyrit täysin uudenlaiseen lentoon. Sanna todellakin tekee kaikkensa joukkueen eteen ja laittaa itseään likoon luotsatessaan ja kannustaessaan jokaista jengin jäsentä parhaimpaansa. Sannan aito halu auttaa jokaista pelaajaa ja joukkuetta eteenpäin tekee Sannasta täydellisen kätyrivalmentajan! ”

Nimi: Pyry Rantalainen

Rooli: Apuvalmentaja

Pyry joukkueen silmin:


”Pyry liittyi meidän iloksemme tälle kaudelle mukaan valmennustiimiin. Tämä positiivinen ja kannustava tyyppi antaa kullanarvoisia vinkkejä ja tuo uudenlaista näkökulmaa ja pelisilmää tekemiseen. Ilmeisesti Pyry tykkää myös haasteista, kun tällaisen porukan matkaan hyppäsi.. Useimmiten Pyrden näkee hyvällä tuulella ja vitsailemassa, saatiinkin melkoinen hymypoika kätyritiimin jäseneksi!”

Nimi: Kari Kotilainen

Rooli: Joukkueenjohtaja

Kari joukkueen silmin:


”Kari on toiminut naisten joukkueenjohtajana jo useamman vuoden ajan (hatun noston arvoinen suoritus). Kari on todella tärkeä ja korvaamaton kätyritiimin jäsen. Monitoimiosaajana hän huolehtii kaikista liikkuvista osista pelien ja treenien ympärillä, joita pelaajat eivät osaisi ajatellakaan. Jokaisella kätyrillä on valtavan suuri arvostus tätä puuhamiestä kohtaan. Karppa on huipputekijä, jota ilman oltaisiin totisesti pulassa!”