Avoin ryhmä E-tytöt (2011-2012)

AVOIN JA UUSI 2011-2012 SYNTYNEIDEN TYTTÖJEN RYHMÄ

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat harrastajat! Tule ja kokeile ilmaiseksi.

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, lentopalloa sekä leikkejä. Lisäksi halukkaat pääsevät osallistumaan turnauksiin ja pelaamaan.  

Syyskuun alkupuolella pidetään myös ryhmän vanhempien tapaaminen, jossa tutustumme joukkuetoimintaan ja toisiimme. Tapaamisesta tulossa tietoa syyskuulla. 

Ryhmän ilmoitukset pyritään tekemään lyhyesti joukkuevanhempien whatsApp-ryhmässä ja pidemmät viestit sähköpostitse. Lisäksi näiltä sivuilta löytyy tietoa.


Harjoitukset:

  • TIISTAI klo 17-18.30 Salpahalli lohko 3, Koulurinteentie 9 Hollola
  • TORSTAI klo 17.00-18.30  Salpahalli lohko 3, Koulurinteentie 9 Hollola

Kausimaksu (2021-2022)

  • 2 x 50 € + 10 € jäsenmaksu
    Lisäksi tarvittavat pelilisenssit ja tapaturmavakuutus

E-tyttöjen valmentajat:

  • vastuuvalmentajana:  Sanna  Weidenbacher, p 0440802347
  • valmentajana:

Joukkueenjohtajana : 

Joukkueen rahastonhoitajana  : 

Puffettivastaavana :

Kotiturnausvastaavana: 

Ilmoittaumiset 2021-2022 joukkueeseen SuomiSportin kautta

Salpis ry hallitus on päättänyt, että seuran jäsen- ja rekiserihallinta siirretään Olympiakomitean ylläpitämään SuomiSport järjestelmään. 

SuomiSport on tuttu kaikille huoltajille, jotka ovat ostaneet lapselleen lisenssin tai vakuutuksen lentopallotoimintaan. Joten jos sinulla on tunnukset, niin seuraavat 2 steppiä ovat helpot.  Lataa siis SuomiSport mobiili itsellesi sekä harrastajalle ja sporttiarki on mukananne!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Johtokunta käy hyväksymässä hakemukset klo 10 - 16 - 22. SuomiSport ei valitettavasti lähetä ilmoitusta siitä kun lapsi on hyväksytty seuran jäseneksi, joten tämä jää vastuullesi. Kun lapsi on hyväksytty jäseneksi, niin sen jälkeen hänet voi liittää ryhmään (vaihe 2). HUOM! Liitä lapsi vain oikean joukkuesivuston alta ryhmään,  sillä jokaisella joukkuella on oma linkkinsä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

HUOM! TÄYTÄ SuomiSport HARRASTAJAN tietoihin joko harrastajan tai omasi sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kun harrastaja kirjautuu sovellukseen ensikerran niin hän ei pääse sisään sovellukseen jos yo tiedot ovat tyhjänä!

Joukkuetta tukivat kaudella 2019-2020 

Tässä siis ollaan Me E-tyttöjen verraton ja monitaitoinen joukkue, jossa jokainen täydentää omana itsenään joukkuettamme ja tekee meistä vielä vahvemman, lisäten iloista joukkueyhteisöämme.Meillä on ollut koronan johdosta erilainen kausi, mutta tiimipelaajina ollaan hyvin selvitty. Syksylle starttasi kaksi pelaavaa joukkuetta tiikerisarjassa. Innostusta oli tytöillä pelaamiseen niin, että keväällä suunnitelmissa oli laittaa kolmas joukkue pelaamaan aluesarjaan kopitonta peliä.Pelireissuun syyskaudella päästiin jopa kerran matkaamaan joukkuebussilla, missä tunnelma oli korkealla.😍

Saatiinpa myös yksi hienosti vanhempiemme yhteistyöllä koottu kotiturnauskin pelattua syksyllä, mistä myös livelähetykset lähtivät koko Suomelle nähtäväksi Gamesaver:in kautta.


Syyskauden viimeinen kuukausi E-tytöissä harjoiteltiin etänä joukkueen yhteisen joulukalenteri-haastetehtävien pohjalta.

Joulukalenteri tuntui onnistuneelta, kun viestittelyssä näkyi jännitys ja toisaalta kaverin tsemppaus. Innokas odotus seuraavan päivän kaverin laittamaan tehtävään piti yllä hyvää joukkuehenkeä!Nyt meillä on toiminut lähitreenit pienryhminä ja ollaan päästy valmentajina vielä paremmin ohjaamaan ja innostamaan tyttöjä omassa kehityksessään eteenpäin. Lisäksi ollaan voitu paremmin järjestää erilaista toimintaa sekä harjoiteltu myös ulkona.

Joukkuekavereita on ikävä, joten silloin tällöin korona-aika huomioiden ollaan tavattu kaikki livenä tai viestitelty omassa ryhmässämme.

Kauden alussa yhdessä tehdyt  pelisäännöt ovat kantaneet tulosta eli kaikki ovat niihin hienosti sitoutuneet ja se on näkynyt ryhmän toiminnassa.Yhteiset pelisääntömme E-tyttöjen ja valmentajien kesken:

. Jokainen meistä pitää yllä hyvää yhteishenkeä. Autetaan ja tsempataan kaveria yrittämään parhaansa. Huomioidaan muut ja kunnioitetaan kaikkia.. Pidetään hauskaa yhdessä ja moikataan kaikkia. Meillä ei kiusata eikä satuteta ketään. Kuunnellaan valmentajan ohjeet pallot lattialla paikallaan.Noudatetaan yhteisiä sääntöjämme,niin siten kaikilla on kivaa harjoituksissamme.


Lisättäköön, että Meillä on myös vanhempien tähtitiimi tukenamme, joilla  on myös keskenään laaditut pelisäännöt. Heillä on kotona tärkeä rooli niin tyttöjen kannustamisessa kuin huoltotehtävissäkin. Lisäksi heistä jokainen  toimii tapahtumissamme eri vastuutehtävissä upeasti hyvällä joukkuehengellä. Vanhempia tiedotan valmentajana aika-ajoin treeniemme sisällöstä ja tietysti tulevista tapahtumista ja tyttöjen kehittymisestä, kuten myös pelaajia itseäänkin. Joukkueellemme itselleen lähetämme videoita treeneistä ja yritetään tsempata myös niitä harrastajiamme jatkamaan etänä harjoittelua, jotka eivät voi osallistua lähitreeneihimme nyt korona-aikana. 😍

Heidän vanhemmilleenkin lähetän tiedoksi henkilökohtaisesti antamiani harkoitusohjeita kotiin. Koti-harrastustoiminta-yhteistyöllä pidetään joukkuehenkeä yllä parhaiten tälläisena poikkeusaikana, jotta harrastaminen kaikilla voisi jatkua.

Kiva on saada kuulla myös vanhempien ajatuksia toiminnastamme ja sen kehittämisestä. Positiivinen huomiointi auttaa jaksamaan myös valmentajia tässä poikkeusajassa ja on ollut oli saada sitä osakseen niin vanhemmilta kuin  tytöiltäkin. Samoin Me valmentajat muistamme positiivisen kannustuksen voiman tytöille sekä vanhempien kiittämisen isosti koko sydämestämme heidän toiminnastaan ja antamastaan tuesta harrastukselle.Innostus harrastamiseen kantaa pitkälle ja sitä yritämme valmentajina parhaamme mukaan ylläpitää. Tarjota tytöille positiviisia onnistumisia sekä  tsempata heitä yrittämään ja löytää heidän vahvuutensa, minkä kautta vahvistaa heidän itsetuntoaan sekä kasvuaan. Tutustumisen kautta lajiimme, tytöt ovat saaneet mahdollisuuden vaikuttaa harjoitteluunsa ja lisäksi harjoittelua on tehty yhdessä kauden aikana yhä monipuolisemmaksi.

Tästä on Kiva jatkaa harjoittelua vaikka kilpakausi siirtyykin aina vain tuonnemmaksi, mitä pelaajat ovat jo pitkään jaksaneet odottaa.

Tavoitetteena Meillä on ylläpitää tytöillä lentopallo-harrastusta, jotta motivaatio lajiin säilyisi myös ensi kaudella. Nyt jos hyvin käy ja saamme korona-tilanteen hallintaan niin saamme ehkä mahdollisuuden pelata kevään sarjoissa yhden turnauksen tai sitten kesällä Power Cup- turnauksen. Vaikka ei turnauksia vierasjoukkueita vastaan olisi, niin tyttöjemme kesken päästänee vielä kotikentällämme joukkueemme sisäisten pikkujoukkueiden peleihin tai kesän kynnyksellä ulkokentillä pelaamaan.Lentistä kun voi onneksi pelata niin sisällä kuin ulkonakin sekä kesällä että talvella! Omat haasteet lajiin tuo vedessä pelattava lentis! 😃👍