C-pojat (2007-2008)

C-POJAT kausi 2021-2022

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat harrastajat!

C-pojat pelaavat jo isolla kentällä, joka tuo lajiin paljon vauhdikkaita ja mielenkiintoisia tilanteita.

Kauden 2021-2022 C-poikien joukkue muodostuu D- ja C-ikäisiistä pojista. Tavoitteemme on, että kullekin pelaajalle pyritään järjestämään harrastamismahdollisuus hänen omien tavoitteidensa, kykyjensä ja innokkuutensa mukaisesti toimivassa joukkueessa. 

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, lentopalloa sekä monipuolista liikuntataitojen kehitystä. 

Harjoitukset kolmesti viikossa ja pelejä/turnauksia loka-huhtikuussa.

Harjoitukset alkaen ma 9.8 ja jatkuvat alustavasti seuraavasti 

  • maanantai 18-19.30 Salpahalli L1
  • keskiviikko klo 18.30-20.30 Salpahalli L3
  • perjantai klo 18.30-20 Salpahalli L3

Valmentajat:  Petri Nevalainen, p 0500609618

Apuvalmentaja: Matti Heinonen, Kari Malinen ja Isto Puska

Joukkueenjohtaja:  Mika Laurila 0400859512 / mplaurila@gmail.com

Rahastonhoitaja: 

Harjoitukset kolmesti viikossa ja pelejä/turnauksia loka-huhtikuussa.

Kausimaksu 2021-2022

  • 2 x 125 € + 10€ jäsenmaksu
    Lisäksi tarvittavat pelilisenssit ja tapaturmavakuutus

Ilmoittaumiset ryhmään SuomiSportin kautta

Salpis ry hallitus on päättänyt, että seuran jäsen- ja rekiserihallinta siirretään Olympiakomitean ylläpitämään SuomiSport järjestelmään. SuomiSport on tuttu kaikille huoltajille, jotka ovat ostaneet lapselleen lisenssin tai vakuutuksen lentopallotoimintaan. Joten jos sinulla on tunnukset, niin seuraavat 2 steppiä ovat helpot.  Lataa siis SuomiSport mobiili itsellesi sekä harrastajalle ja sporttiarki on mukananne!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Johtokunta käy hyväksymässä hakemukset klo 10 - 16 - 22. SuomiSport ei valitettavasti lähetä ilmoitusta siitä kun lapsi on hyväksytty seuran jäseneksi, joten tämä jää vastuullesi. Kun lapsi on hyväksytty jäseneksi, niin sen jälkeen hänet voi liittää ryhmään (vaihe 2). HUOM! Liitä lapsi vain oikean joukkuesivuston alta ryhmään,  sillä jokaisella joukkuella on oma linkkinsä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

HUOM! TÄYTÄ SuomiSport HARRASTAJAN tietoihin joko harrastajan tai omasi sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kun harrastaja kirjautuu sovellukseen ensikerran niin hän ei pääse sisään sovellukseen jos yo tiedot ovat tyhjänä!