D-tytöt (2009-2010)

D-TYTÖT 2021-2022

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat harrastajat!

D-tytöt pelaavat vielä minisäännöillä jolloin kentällä on paljon vauhdikkaita tilanteita.

Joukkue toimii ikäryhmänä (-09-10).  Ikäryhmässä harjoitellaan yhdessä pelaajia luokittelematta ja pelataan tasavahvoin joukkuein pelipaikkoja vaihdellen. Kausittain ikäryhmän pelaajista muodostetaan tarvittava määrä erilaisia joukkueita harjoitus-, turnaus- ja sarjapeleihin. Valmennuksen tavoitteet ovat Nuori Suomi —ideologian mukaiset ja ikäryhmän vastuulliset ohjaajat huolehtivat, että peluuttaminen on tasapuolista kaikkien pelaajien kesken niin yksittäisissä otteluissa kuin koko kaudellakin. 

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, lentopalloa sekä monipuolista liikuntataitojen kehitystä. 

Valmentajat:  Jari Torvinen

Apuvalmentajat: Sami Wirkkala, Tiina Kallio

Joukkueenjohtaja:  Pasi Sundström  040 758 4778

Rahastonhoitaja: 

Harjoitukset kolmesti viikossa ja pelejä/turnauksia loka-huhtikuussa.

Harjoitukset alkavat 17.8  ja jatkuvat alustavasti:

  • TIISTAI:  klo 18:30-20, Salpahalli, LOHKO 3
  • TORSTAI: klo 17.00-18.30 Salpahalli , LOHKO 2
  • PERJANTAI: klo 17.00-18.30  Salpahalli , LOHKO 2

Kausimaksu (2021-2022)

  • 2 x 100 € + 10€ jäsenmaksu
    Lisäksi tarvittavat pelilisenssit ja tapaturmavakuutus

TurnausajankohdatIlmoittaumiset joukkueeseen SuomiSportin kautta

Salpis ry hallitus on päättänyt, että seuran jäsen- ja rekiserihallinta siirretään Olympiakomitean ylläpitämään SuomiSport järjestelmään. SuomiSport on tuttu kaikille huoltajille, jotka ovat ostaneet lapselleen lisenssin tai vakuutuksen lentopallotoimintaan. Joten jos sinulla on tunnukset, niin seuraavat 2 steppiä ovat helpot.  Lataa siis SuomiSport mobiili itsellesi sekä harrastajalle ja sporttiarki on mukananne!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Johtokunta käy hyväksymässä hakemukset klo 10 - 16 - 22. SuomiSport ei valitettavasti lähetä ilmoitusta siitä kun lapsi on hyväksytty seuran jäseneksi, joten tämä jää vastuullesi. Kun lapsi on hyväksytty jäseneksi, niin sen jälkeen hänet voi liittää ryhmään (vaihe 2). HUOM! Liitä lapsi vain oikean joukkuesivuston alta ryhmään,  sillä jokaisella joukkuella on oma linkkinsä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

HUOM! TÄYTÄ SuomiSport HARRASTAJAN tietoihin joko harrastajan tai omasi sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kun harrastaja kirjautuu sovellukseen ensikerran niin hän ei pääse sisään sovellukseen jos yo tiedot ovat tyhjänä!