Avoin ryhmä F-juniorit

AVOIN JA UUSI 2014-2015 SYNTYNEIDEN RYHMÄ

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat tytöt ja pojat  harrastamaan! Tule ja kokeile ilmaiseksi.

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, lentopalloa sekä leikkejä. Lisäksi halukkaat pääsevät osallistumaan turnauksiin ja pelaamaan.  


Ryhmän ilmoitukset pyritään tekemään lyhyesti SuomiSportin sovelluksen kautta tai joukkuevanhempien whatsApp-ryhmässä ja pidemmät viestit sähköpostitse. Lisäksi näiltä sivuilta löytyy tietoa.

Harjoitukset alkavat (vahvistetaan ke 10.8)

Harjoitukset TI 30.8.22  jatkuvat (-22-23)

 • Tiistai klo 18.00-19.30,  Kankaan koulun sali
 • Torstai klo 16.45 - 18.15, Kankaan koulun sali

  osoite: Koulurinteentie 7, Hollola

Kausimaksu (2022-2023)

 • syyskausi 70€ (sisältää 10€ jäsenmaksun)
  kevätkausi 60€
 • Lisäksi tarvittavat pelilisenssit ja tapaturmavakuutus

F-junioreiden toimihenkilöt:

 • vastuuvalmentaja: Erika Sahlman puh. 045 2310 481 
 • apuvalmentajat: Pinja Ahonen ja Veera Laurila
 • joukkueenjohtaja:  Salla Heinonen
 • rahastonhoitaja: Irina Moiseva

Ilmoittaumiset 2022-2023 joukkueeseen SuomiSportin kautta

Ilmoita vuonna 2014-2015 syntynyt harrastaja ryhmään alla olevan linkin kautta, vaikka hän harjoittelisi/pelaisi muissa ryhmissä. Seuran ylläpitäjä siirtää/kopioi valmentajan pyynnöstä muihin ryhmiin!


Salpis ry hallitus on päättänyt, että seuran jäsen- ja rekiserihallinta siirretään Olympiakomitean ylläpitämään SuomiSport järjestelmään. 

SuomiSport on tuttu kaikille huoltajille, jotka ovat ostaneet lapselleen lisenssin tai vakuutuksen lentopallotoimintaan. Joten jos sinulla on tunnukset, niin seuraavat stepit ovat helpot.  Lataa siis SuomiSport mobiili itsellesi sekä harrastajalle ja sporttiarki on mukananne!

HUOM! TÄYTÄ SuomiSport HARRASTAJAN tietoihin joko harrastajan tai omasi sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kun harrastaja kirjautuu sovellukseen ensikerran niin hän ei pääse sisään sovellukseen jos yo tiedot ovat tyhjänä!

F-junioreiden vauhdikkaassa menossa mukana Autoliike Fast Stock. Löydät meidät osoitteesta Verstaskatu 2, Lahdesta. Tervetuloa autokaupoille!