Avoin ryhmä F-juniorit

AVOIN JA UUSI 2013-2014 SYNTYNEIDEN RYHMÄ

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat tytöt ja pojat  harrastamaan! Tule ja kokeile ilmaiseksi.

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, lentopalloa sekä leikkejä. Lisäksi halukkaat pääsevät osallistumaan turnauksiin ja pelaamaan.  

Syyskuun alkupuolella pidetään myös ryhmän vanhempien tapaaminen, jossa tutustumme joukkuetoimintaan ja toisiimme. Tapaamisesta tulossa tietoa syyskuulla. 

Ryhmän ilmoitukset pyritään tekemään lyhyesti joukkuevanhempien whatsApp-ryhmässä ja pidemmät viestit sähköpostitse. Lisäksi näiltä sivuilta löytyy tietoa.

Harjoitukset alkavat 31.8.2021 klo 18.00 

Harjoitukset jatkuvat

  • Tiistaisin  klo 18.00-19.00 Kankaan koulun ARENA-sali , 
    Koulurinteentie 9e, 15870 Hollola

Kausimaksu (2021-2022)

  • 2 x 25 € + 10€ jäsenmaksu
    Lisäksi tarvittavat pelilisenssit ja tapaturmavakuutus

F-tyttöjen valmentajat:

  • valmentaja: Veera Laurila
  • joukkueenjohtaja: Erika Sahlman. p 0452310481
  • rahastonhoitaja.

Ilmoittaumiset 2021-2022 joukkueeseen SuomiSportin kautta

Salpis ry hallitus on päättänyt, että seuran jäsen- ja rekiserihallinta siirretään Olympiakomitean ylläpitämään SuomiSport järjestelmään. 

SuomiSport on tuttu kaikille huoltajille, jotka ovat ostaneet lapselleen lisenssin tai vakuutuksen lentopallotoimintaan. Joten jos sinulla on tunnukset, niin seuraavat 2 steppiä ovat helpot.  Lataa siis SuomiSport mobiili itsellesi sekä harrastajalle ja sporttiarki on mukananne!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Johtokunta käy hyväksymässä hakemukset klo 10 - 16 - 22. SuomiSport ei valitettavasti lähetä ilmoitusta siitä kun lapsi on hyväksytty seuran jäseneksi, joten tämä jää vastuullesi. Kun lapsi on hyväksytty jäseneksi, niin sen jälkeen hänet voi liittää ryhmään (vaihe 2). HUOM! Liitä lapsi vain oikean joukkuesivuston alta ryhmään,  sillä jokaisella joukkuella on oma linkkinsä.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
F-juniorit 2020-2021 Vas. ylhäältä: Marika (apuvalmentaja/rahastonhoitaja), Miro, Onni, Iita, Julia, Alex, Lauri V, Sanni (vastuuvalmentaja), Nella (apuvalmentaja), Erika (apuvalmentaja/joukkueenjohtaja), Oliver, Elli, Lauri K, Neea, Kiisa

HUOM! TÄYTÄ SuomiSport HARRASTAJAN tietoihin joko harrastajan tai omasi sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Kun harrastaja kirjautuu sovellukseen ensikerran niin hän ei pääse sisään sovellukseen jos yo tiedot ovat tyhjänä!